Ove riječi vam mogu uništiti brak - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ove riječi vam mogu uništiti brak

U braku je potrebno pokazati istu strast, kao i u fazi zabavljanja, ali iznad svega važno je zaobilaziti riječi koje mogu brak da dovedu do propasti. Koje su to posebno toksične fraze otkrivamo vam u nastavku.

NIJE ME BRIGA

Ako vam je stalo do vašeg supruga, nikad ne bi trebalo da mu kažete da vas nije briga. Svi njegovi problemi su i vaši, i zato ako se on muči sa nekim problemom, trebalo bi da pokažete interesovanje.

DOBRO SAM

Slično prethodnom primjeru, nikad ne bi trebalo da govorite nešto što nije istina. Ako niste dobro, recite to. Vaš suprug je tu da vas razumije i da vam pomogne. Pred njim ne morate da glumite da ste hrabri i da vas ništa ne dotiče.

REKLA SAM TI

Svako od nas griješi, i možda je vas vaša ženska intuicija vodila u pravom smjeru, ali vas on nije slijedio. Nije poslušao vaš savjet i nije predvidio slijed okolnosti, ali to ne umanjuje njegovu vrijednost, niti on zaslužuje da mu datu grešku nabijate na nos. Budite veća osoba od toga, i pokažite saosjećanje.

NIJE VAŽNO

Ako vam je nešto važno, ne smijete se pretvarati da nije tako. Šta dobijate od toga što potiskujete svoja osjećanja i govorite suprotno od onog što mislite?

NE VJERUJEM TI

Povjerenje je osnova svake veze, a naročito braka. Ne možete očekivati da budete u braku sa nekim kome ne vjerujete i ko ne vjeruje vama, jer gdje je smisao? Ako postoji nešto upitno u vašem braku, o tome se razgovara, ali se nikad ne govori voljenoj osobi da nema više vaše povjerenje.

Izvor: Zenskimagazin.rs

Danas objavljeno

Tu su protjerivali članove kraljevske porodice: Skrivena tajna Istanbula

Zeljka

Britanija, niko se ne javlja za loto milione

Zeljka

Orke love i ubijaju najvećeg morskog predatora – bijelu ajkulu

Zeljka

Ostavite komentar