18. Augusta 2020.

Ove poznate dame odlučile su da izvade implantate iz grudi

Big Portal

Dr Džon Pol Tutela, estetski hirurg, rekao je za Ju-Es vikli (USWeekly) da postoje dva tipa implantata, kao i da svaki od njih ima svoje karakteristike i procente određenih komplikacija koje ponekad zahtevaju da se implantati uklone iz tela.

On napominje da postoji mnogo razloga zbog kojih se slavne ličnosti odluče da ih ipak uklone iz svog tela. Neke žene jednostavno odluče da je za to došlo vreme, kao na primer, što je nedavno uradila manekenka Krisi Tajgen. Dok se kod drugih razviju određene komplikacije pa je neophodno njihovo uklanjanje. Među poslednjima koje su se odlučile da uklone svoje implantate bile su Krisi Tajger i američka plesačica i voditeljka Melisa Rajkroft.

Ovo su ostale poznate dame koje su se odlučile na ovaj potez:

Melisa Rajkroft

“Posle jedne rekonstruktivne hirurgije i jednog implantata koji je odbio da se slegne odmah (čak i posle rekonstrukcije), moje telo mi je govorilo da ne želi da se ti implantati nalaze u mom telu”, rekla je Melisa Rajkroft.

Ešli Kari, autorka jednog od prodavanijih kuvara u SAD, prokomentarisala je na Instagramu najavu Krisi Tajgen da želi da se reši svojih implantata, napisavši da se ona svojih rešila prošle godine.

“Život će se promeniti, svideće ti se”, napisala je ona.

Kristal Hefner, udovica Hjua Hefnera, priznala je da je imala brojne probleme otkad je ugradila implantate te je ipak odlučila da ih izvadi.

Isto je odlučila i Jolanda Hadid, nekadašnja manekenka i majka poznatih supermodela Bele i Džidži Hadid.

Glumica i nekadašnja Plejbojeva zečica Pamela Anderson takođe je odlučila da iz svojih grudi izvadi implantate.

“To je nešto što sam odavno želela da uradim i veoma sam srećna zbog te odluke”, rekla je svojevremeno Pamela Anderson.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare