Ove detalje sa Veljkove svadbe javnost nije znala: "I ne sjećam se koliko ih je bilo" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ove detalje sa Veljkove svadbe javnost nije znala: “I ne sjećam se koliko ih je bilo”

Jedan od naših najboljih trubača Dejan Jevđić ispričao je kako je od svih estradnih zvezda najveći utisak na njega ostavila Ceca Ražnatović, o kojoj ima samo reči hvale. On je otkrio i do sada nepoznate detalje sa svadbe njenog sina Veljka.

– Upoznao sam je u novembru 2019. godine, kada je ženila sina Veljka. Želela je da joj baš ja sviram na jednom od najradosnijih dana u njenom životu. Prihvatio sam poziv bez razmišljanja i nisam se pokajao jer je to veselje koje je trajalo ceo dan i noć i pamtim ga kao najdražu uspomenu. Tog dana sam sa svojim orkestrom otišao u njenu kuću u Beogradu, gde smo dočekivali svatove – rekao je Dejan za “Hit Informer”.

– Posle smo se svi zajedno uputili u Titel, a tamo su nas čekali Veljkova buduća mlada Bogdana Rodić i njeni roditelji. Svirali smo nekoliko sati, a onda smo se uputili do Hrama Svetog Save, gde su Veljko i Bogdana obavili crkveno venčanje i rekli sudbonosno “da”. Nakon toga se žurka se nastavila u hotelu i tamo smo svirali do ranih jutarnjih sati – priča Jevđić i otkriva kako izgleda naša najveća zvezda u opuštenom izdanju:

– Nesvakidašnji je doživljaj svirati Ceci, koja se veseli i kiti trubače novčanicama. Mom orkestru i meni ostavljala je sve po 500 evra. Više se i ne sećam koliko je tih novčanica bilo.

Danas objavljeno

Serija „Koža“ stavlja tačku na banjalučku trilogiju

Zeljka

Ana Ivanović živi u LUKSUZNOM domu: Bivša teniserka odgaja sinove na selu

Zeljka

Vraća se stara Ana: Pjevačica promijenila FRIZURU i vratila nekadašnji izgled

Zeljka

Ostavite komentar