8. Jula 2022.

Ove četiri stvari svaki muškarac želi u krevetu

Big Portal

Iako navodno ne žele žene koje se ponašaju kao porno-glumice, muškarci se slažu da ih ove četiri stvari uvijek privlače, prenosi Your Tango.

Otvorenost prema novim stvarima

Najlakši način da oduševite partnera u krevetu jeste da budete otvorene prema novim stvarima i spremne da isprobate stvari koje njega zanimaju. Ako ste inače zatvoreni, postoji ipak nekoliko stvari koje možete raditi da biste lakše prihvatili nova iskustva. Čitanje erotike će vam npr. otkriti neke stvari koje bi vas mogle seksualno uzbuđivati, a da to niste ni znali; svaka osoba ima maštarije, a vaš partner možda u seksu želi isto što i vi.

Oralni seks

Vrlo je mala vjerovatnoća da partner ne uživa u oralnom seksu. Ako je žena spremna na pružanje oralnog seksa, muškarcima je to veoma privlačno i još ih više seksualno uzbudi, pogotovo ako je u tome dobra.

Ruke

Ponekad za vrijeme seksa žene zaborave da i njihovi partneri vole biti dodirivani. Tokom seksa se sjetite njegovih potreba i želja, te dodirujte mjesta koja mu pružaju najviše zadovoljstva, poput testisa. Takođe, možete prije seksa pružiti mu masažu tijela, pogotovo leđa. To će mu biti neočekivana promjena od uobičajene predigre, ali svejedno će mu pružiti zadovoljstvo.

Isprobavanje različitih poza u seksu

Jedan od najlakših načina da partneru pružite zadovoljstvo, ali i da budete dobri u seksu, jeste da isprobavate što više različitih poza. Tako ćete steći nova iskustva i seks neće biti repetitivan, a možda skupa otkrijete pozu koja vama najviše odgovara za postizanje orgazama, piše 

24sedam.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare