OVE AMBULANTE ĆE RADITI Za Dan Republike doktori DEŽURAJU na više lokacija - BIGportal.ba
Banja Luka Vijesti

OVE AMBULANTE ĆE RADITI Za Dan Republike doktori DEŽURAJU na više lokacija

Zbog obilježavanja 9. januara, Dana Republike Srpske, službe Doma zdravlja Banjaluka će biti na raspolaganju građanima, ali po posebnom rasporedu.

Kako je saopšteno iz ove ustanove, Banjalučanima će u subotu usluge ljekara biti omogućene na ovim lokacijama:

– Služba porodične medicine – dežurni timovi na Poliklinici i u Platonovoj ulici, radiće u dvije smjene od sedam do 20 časova.

– ARI ambulante za odrasle i za učenike srednjih škola (ambulante za akutne respiratorne infekcije) na lokalitetu Poliklinika – dežurni timovi radiće u periodu od sedam do 20 časova.

– Kovid ambulante (ambulante u kojima se usluge pružaju pacijentima kod kojih je potvrđena infekcija uzrokovana virusom Sars-CoV-2) u naselju Dolac tog dana će biti u pripravnosti. Pacijenti se mogu javiti na broj telefona 065/215-318 ukoliko postoji potreba za uslugom primarnog nivoa zdravstvene zaštite.

– Služba za stomatološku zdravstvenu zaštitu – dežurni stomatolog radiće u stomatološkoj ambulanti u Službi hitne medicinske pomoći 24 časa.

– Stomatološka Kovid ambulanta u OŠ “Vuk S. Karadžić” (ambulanta u kojoj se usluge pružaju pacijentima kod kojih je potvrđena infekcija uzrokovana virusom Sars-CoV-2) u dane praznika biće u pripravnosti. Pacijenti se mogu javiti na broj telefona 051/230-620 ukoliko postoji potreba za pružanjem stomatoloških usluga. Radno vrijeme ambulante je od sedam do 19 časova.

– Specijalističke pedijatrijske ambulante radiće od sedam do 20 časova u ambulantama na Poliklinici. U večernjim časovima djeca se zbrinjavaju u ambulantama Službe hitne medicinske pomoći.

– ARI ambulante za predškolsku djecu i učenike osnovnih škola (ambulante za akutne respiratorne infekcije) na lokalitetu Poliklinika radiće od 07.00 do 20.00 časova.

– Odjeljenje za hematološku i biohemijsku dijagnostiku na Poliklinici i u Službi hitne medicinske pomoći radiće 24 časa.

Služba hitne medicinske pomoći radiće 24 časa.

Danas objavljeno

Makron najavio veće isporuke oružja Ukrajini

M.

Jako nevrijeme u Novom Gradu

M.

FESTIVAL BANJALUČKI DANI MUZIKE 2022

Vanja A

Ostavite komentar