Ove 3 muške "mane" žene naprosto obožavaju - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ove 3 muške “mane” žene naprosto obožavaju

Muški šarm je vrlo teško opisati rečima, ali često tom skrivenom seksepilu doprinose sitnice koje muškarca čine posebnim i jednostavno neodoljivim.

Naočare

Iako smo u detinjstvu izbegavali dečake koji su imali taj štreberski izgled, danas su naočare savršen modni detalj koji izaziva veliko zanimanje kod žena. Pomno odabrane naočare s dioptrijom daju utisak iskustva, zrelosti i inteligencije, što su osobine kojima može da odoli retko koja žena.

Trodnevna brada

Mlada brada od svega tri dana pravi je mamac za pripadnice lepšeg pola. Nije reč o bradi kao takvoj već u pomalo buntovničkom i vrlo ležernom izgledu muškarca koji uz odgovarajuću odeću i pomalo frajerski stav jednostavno vrišti seksepilom.

Poneka seda

Anketa sprovedena na uzorku žena pokazala je da više od dve trećine žena doživljava prosedu kosu kao vrlo seksi. Ričard Gir je bio svojevremeni začetnik prosedog izgleda koji i dan-danas mami uzdahe žena.

Iako danas sve više muškaraca poseže za bojom za kosu kako bi prikrili prve znakove starenja, žene će radije odabrati uredno podšišanog i prosedog muškarca nego veštački izgled koji ne može ni da se primeti, prenosi portal Zadovoljna.

Danas objavljeno

Mladenci u Indiji krenuli na vjenčanje ploveći u loncu

Vanja A

Udovica (85) i udovac (87) stali na ludi kamen poslije 15 godina veze

Vanja A

Žene u Hollywoodu su slavile uspjeh: Pogledajte neke od najljepših haljina koje su nosile

Vanja A

Ostavite komentar