8. Februara 2022.

Ovako Zlatan Ibrahimović provodi svoje slobodno vrijeme

Big Portal

Pogledamo li njegov Instagram profil, jasno je da Zlatan uživa vrijeme provoditi na otvorenom. Osim što redovno trenira i priprema se za svoje utakmice, sportske aktivnosti su i mimo toga njegov sastavni dio života.

Izgleda da je njegova velika ljubav biciklizam, jer redovno objavljuje fotografije sa biciklističkih tura.

Kada smo kod bicikla, prisjetimo se simpatične anegdote vezane za to iz Zlatanovog djetinjstva. Zbog teške životne situacije Zlatan je u djetinjstvu često vrijeme provodio na ulici gdje su ga druga djeca nerijetko zadirkivala što je znalo rezultirati brojnim tučnjavama, a priznao je i da je često krao bicikle.

– Razvaljivao sam katance, bio sam pravi ekspert za to. Bum-bum i bicikl bi bio moj. Bio sam kradljivac bicikala, to je bio moj prvi posao. Počelo je nevino, ali ponekad bi stvar izmakla kontroli. Jednom sam, sav u crnom, u stilu Ramba, uzeo velika kliješta i ukrao vojni bicikl. To mi je donosilo uzbuđenje. Uživao sam. Da budem iskren, više se radilo o adrenalinu nego o biciklima, pisao je Zlatan u svojoj autobiografiji.

Kada su aktivnosti na otvorenom u pitanju, Zlatan uživa i u lovu i ribolovu. Godine 2020. kupio je i posjed u Švedskoj u sklopu kojeg se nalazi i šuma, a na kojem je dobio dozvole za ove aktivnosti.

https://www.instagram.com/p/B-2XyEzH13T/

Sve što uključuje adrenalin, Zlatanu je omiljeno, a prethodnih dana pokazao je i kako provodi zimsko vrijeme.

https://www.instagram.com/p/CZjQWc5MgBn/

Zlatan voli odmarati uz televiziju i muziku, ali također voli putovati.

https://www.instagram.com/p/CSjUObbnfzX/

Možda su sve ove aktivnosti upravo tajna njegovog dobrog izgleda i energičnog duha, ipak treba uzeti u obzir da u 40-oj godini igra za Milan, te i dalje niže uspjehe.

https://www.instagram.com/p/CGCsHZTHE8P/

Azra.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare