29. Juna 2022.

Ovako je Nikolina Pišek izgledala prije estetskih zahvata

Big Portal

Hrvatska voditeljka, Nikolina Pišek, važi za jednu od najlepših žena, ali kako su pisali hrvatski mediji ona se podvrgla raznim estetskim intervencijama. Prema njihovim navodima, ona je operisala nos i grudi, a uvećala je i usne.

Više puta je svoj izgled doterivala kod plastičnog hihurga, a razlika se može videti kada se uporede njene fotografije sa početka karijere i danas.

https://www.instagram.com/p/BDbrZ1gQCt_/?utm_source=ig_embed&ig_rid=05f14615-01fe-4312-bcfe-d90df51a5a93

Nesporno je da je Nikolina i pre intervencija imala izuetno lepe crte lica, ali i da je svoj izgled dovela do savršenstva uz pomoć par zahvata. Jednom prilikom govorila je o operaciji nosa i komplikacijama koje su usledile nakon toga:

“Desio se nestručan zahvat koji je rezultirao višestrukim problemima – estetskog i medicinskog karaktera. Sad mogu da tvrdim – odstranjena mi je hrskavica i nestručno postavljen svod, uzrokovana teška devijacija i vrlo diskutabilan estetski rezulta”, objasnila je jednom prilikom za Estetic.rs i upozorila:

“Želela bih istaknuti da nakon što je urađena šteta, mnogo je teže vratiti se na polazišnu poziciju, a kamoli poboljšati sveukupnu sliku. Zato , ukoliko se planirate podvrgnuti nekom zahvatu, razmislite o opcijama, dobro se informišite i otvorite oči pre nego što krenete u akciju”, zaključila je Pišekova.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare