Ovako je File Explorer zamišljen sa Fluent Designom - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Ovako je File Explorer zamišljen sa Fluent Designom

Microsoft je 2017. godine prvi put predstavio Fluent Design sistem, koji predstavlja osvježeni dizajnerski jezik koji bi bio objavljivan postepeno, uzglavnom kao dio nadogradnji za Windows 10.

Microsoft je 2017. godine prvi put predstavio Fluent Design sistem, koji predstavlja osvježeni dizajnerski jezik koji bi bio objavljivan postepeno, uzglavnom kao dio nadogradnji za Windows 10. Od tada, pojavio se veliki broj aplikacija kao što su Groove Music, Skype i druge, koje u sebi implementiraju različite Fluent Design elemente.

Sada se pojavio novi koncept, koji je kreirao Behance korisnik Cage Ata, koji zamišlja File Explorer sa Fluent Design implementacijama.

Pod nazivom “Files”, koncept prikazuje potpuno redizajniranu aplikaciju za upravljanje fajlovima, a koji prvenstveno cilja savitljive Microsoft uređaje koji bi se mogli pojaviti u budućnosti.

Koncept prikazuje redizajn tradicionalnog izgleda za fajlove, implementira tamni mod i dodaje tri nova moda za aplikacije: Carousel, Studio i Review. Novi modovi bi dodali interesantne načine pregleda fajlova, mogućnost izmena u pokretu i menjanje pozicije fotografijama za kreiranje “mood boarda”. Više detalja je dostupno u linku izvora.

Izvor: Cage Ata (Behance)

Danas objavljeno

POCO F2 neće koristiti Snapdragon 732G čipset

V.R.

Apple možda priprema manji i kompaktniji M1 Mac Pro

V.R.

Samsung Galaxy M62 se očekuje sa 7000mAh baterijom, 25W brzim punjenjem

V.R.

Ostavite komentar