10. Juna 2022.

Ovako izgledaju sin i ćerka Dragane Mirković!

Big Portal

Budući da pevačica nikada nije želela da ih eksponira u javnosti, Mirkovićkina deca su zbog toga oduvek bila zanimljiva medijima. Svojevremeno su se našli i u jednom od njenih spotova, a kada su već bili dovoljno zreli, Manuela i Marko su sami poželeli da se drže podalje od medija.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Međutim, sada su odlučili da otvore svoje društvene mreže, pa konačno možemo da vidimo kako oni izgledaju posle nekoliko godina medijske ilegale. Draganina ćerka Manuela izrasla je u pravu lepoticu i slika i prilika je svoje majke. Iako je donedavno živela potpuno anonimnim životom, Manuela je odlučila da konačno otvori profil na Instagramu i pokaže svoju svakodnevicu.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ona na mrežama povremeno pokazuje da živi život kakav i mnoge druge devojke. Bogata naslednica Tonija Bijelića obožava šoping, putovanja, ali u svemu ima meru i baš poput svoje mame neguje skromnost kao najveću vrlinu.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

I njen sin Marko je takođe javno otvorio svoj profil, pa tako s njegovih fotografija možemo zaključiti da zgodni mladić voli automobile, brzu vožnju, automobilske trke.

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ricu” – ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, oni koji su imali priliku da upoznaju Manuelu i Marka tvrde da retko ko ima tako lepu, pametnu i vaspitanu decu, te da oni zaista svima mogu poslužiti kao uzor.

Dragana Mirković
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

(Kurir.rs)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare