Ovako izgledaju sin i ćerka Dragane Mirković! - BIGportal.ba
Ex Yu

Ovako izgledaju sin i ćerka Dragane Mirković!

Manuela i Marko Bijelić, deca Dragane Mirković, imaju sve ono o čemu mnogi mogu samo da maštaju: majku estradnu zvezdu i oca uspešnog biznismena, zatim firme, televiziju, luksuzne automobile, dvorac…

Budući da pevačica nikada nije želela da ih eksponira u javnosti, Mirkovićkina deca su zbog toga oduvek bila zanimljiva medijima. Svojevremeno su se našli i u jednom od njenih spotova, a kada su već bili dovoljno zreli, Manuela i Marko su sami poželeli da se drže podalje od medija.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Međutim, sada su odlučili da otvore svoje društvene mreže, pa konačno možemo da vidimo kako oni izgledaju posle nekoliko godina medijske ilegale. Draganina ćerka Manuela izrasla je u pravu lepoticu i slika i prilika je svoje majke. Iako je donedavno živela potpuno anonimnim životom, Manuela je odlučila da konačno otvori profil na Instagramu i pokaže svoju svakodnevicu.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Ona na mrežama povremeno pokazuje da živi život kakav i mnoge druge devojke. Bogata naslednica Tonija Bijelića obožava šoping, putovanja, ali u svemu ima meru i baš poput svoje mame neguje skromnost kao najveću vrlinu.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

I njen sin Marko je takođe javno otvorio svoj profil, pa tako s njegovih fotografija možemo zaključiti da zgodni mladić voli automobile, brzu vožnju, automobilske trke.

– Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u “Ricu” – ispričala je Dragana medijima i otkrila da svoju decu uči pravim vrlinama.

Dragana Mirković
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Inače, oni koji su imali priliku da upoznaju Manuelu i Marka tvrde da retko ko ima tako lepu, pametnu i vaspitanu decu, te da oni zaista svima mogu poslužiti kao uzor.

Dragana Mirković
FOTO: NIKOLA ANĐIĆ

(Kurir.rs)

Danas objavljeno

Halid Bešlić otkrio kako je za dlaku izbjegao smrt: “Stavili su me u vještačku komu”

Zeljka

Potresna ispovijest pjevača Nemanje Nikolića koji je doživio infarkt

Zeljka

Aco Pejović SMRŠAO 15 kilograma: Pjevač izgleda bolje neko ikad

Zeljka

Ostavite komentar