Ovako izgleda zeleni iPhone 13 - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Ovako izgleda zeleni iPhone 13

Apple je najavio brojne uređaje tokom svog događaja Peek Performance početkom marta, uključujući novu zelenu boju iPhone 13 mini i iPhone 13.

Kao i ostale boje iPhone 13 mini i iPhone 13, zelena opcija stiže na staklenu pozadinu sa aluminijumskim okvirom u boji. Ne znamo kakav je vaš utisak na prvu loptu ali nama se ova boja čini veoma interesantnom. Kućište kamere u gornjem levom uglu uređaja je takođe napravljeno kao deo zadnjeg stakla tako da je i ono isto zeleno, iako izgleda svetlije od zadnjeg jer ima mat završnu obradu u poređenju sa sjajnom završnom obradom ostatka zadnjeg dela.

Zeleniiphonepoleina.jpgZelena boja je tamno šumsko zelena i lepo se uklopila uz ovaj tip dizajna, sa bojom koja nudi lepu dubinu i lepu promenu od crne, ili ponoćne, kako je Apple naziva.

Zeleniiphonebono.jpgOsim razlike u boji, sve ostalo ostaje isto kao i kod drugih modela iPhone 13 mini i iPhone 13. Dobijate A15 Bionic procesor ispod haube, dvostruku zadnju kameru od 12 megapiksela sa funkcijama kao što su bioskopski režim i fotografski stilovi i 5G povezivanje.

Zeleni iPhone 13 mini i iPhone 13 dostupni su u pretprodaji od 11. marta globalno, a dostupni su od 18. marta u maloprodaji.

Benchmark.

Danas objavljeno

Američki hipersonični projektil ARRW je gotovo spreman za operativni status

Zeljka

WhatsApp testira novu opciju u okviru video poziva

Zeljka

Xiaomi 13 Ultra imaće prepoznatljiv senzor kamere

Zeljka

Ostavite komentar