Ovako izgleda tamni mod za Outlook mobilnu aplikaciju - BIGportal.ba
Tehnologija World-wide-web

Ovako izgleda tamni mod za Outlook mobilnu aplikaciju

Microsoft je u septembru prikazao novi izgled svoje Outlook aplikacije za iOS, uz obećanje da će ponuditi i tamni mod nedugo nakon objave.

Microsoft je u septembru prikazao novi izgled svoje Outlook aplikacije za iOS, uz obećanje da će ponuditi i tamni mod nedugo nakon objave.

Redizajn je korisnicima stigao u decembru, ali tamni mod nije bio dostupan tada. Sada imamo ideju kako će tamna tema izgledati, zahvaljujući procurelim renderima iz Android aplikacije.

Fotografije prikazuju tamni mod u mail, calendar i search sekciji aplikacije. Windows Central potvrđuje autentičnost rendera, a izveštaj sugeriše da će Android i iOS verzije tamnog moda biti slične. Na Androidu izgleda da postoji mod prebacivanja aplikacije na tamni mod kada se uključi mod za čuvanje baterije.

Tamni mod je polako našao svoj put do Outlook aplikacija na većini drugih platormi, ukljčujući i Windows 10 Mail i Calendar aplikacije, pune Win32 aplikacije, macOS i nedavno na veb verziji. Mobilna platforma će poslednja dobiti tamni izgled, ali za sada još nije poznato kada će se to desiti.

Izvor: Windows Central

Danas objavljeno

Nevjerovatan trik koji će vam olakšati život: Skenirajte dokumente pomoću telefona

D

WhatsApp izgubio milione korisnika zbog novih uslova

D

Policija iskoristila Apple Watch kako bi pronašla otetu ženu

D

Ostavite komentar