Ovako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ovako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik

Kingston Rossdale, sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je petnaestogodišnji mladić. Njegova rijetka pojava u javnosti samo je dokaz kako vrijeme leti jer je bome odrastao.

Kingston i njegov tata nedavno su bili meta paparazza i uvijek su zanimljiva pojava javnosti. Kingston će po svemu sudeći biti veliki zavodnik, jer već sa 15 godina izgleda šarmantno.

Kingstonov tata, roker Gavin, inače važi kao jedan od najvećih preljubnika u svijetu slavnih, nakon što je godinama varao bivšu suprugu Gwen s dadiljom njihovo troje djece. Bivši supružnici vjenčali su se 2002. godine, zajedno su proveli 13 godina, a razvod finalizirali 2015. godine.

Svemu tome bio je razlog Gavinova nevjernost, jer je čak tri godine varao Gwen s dadiljom Mindy Mann, pa čak i onda kad je bila trudna s najmlađim djetetom, sinom Apollom.

Pjevačica je saznala za aferu kada je jedna od drugih dadilja pronašla golišave slike i promiskuitetne poruke Rossdalea i Mindy na porodičnom tabletu. Naime, Gavinov se mobitel sinhronizirao s tabletom, a on to nije shvatio.

Također, Gavin ima i kćerka iz prethodne veze s dizajnericom Pearl Lowe.

Izvor: dnevnik.hr

(S.P.)

Danas objavljeno

Kameron Dijaz se vraća glumi, evo koja holivudska faca je na to uspjela nagovoriti

Vanja A

Slatkovodna jezera širom svijeta isparavaju brže nego što se mislilo

Vanja A

Ove boje se idealno slažu sa drvenim namještajem i podom

Vanja A

Ostavite komentar