Ovako bi mogao izgledati iPhone 14 Pro Max - bez izreza i ispupčenja za kamere - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Ovako bi mogao izgledati iPhone 14 Pro Max – bez izreza i ispupčenja za kamere

Očekuje se da će Apple 14. septembra predstaviti iPhone 13 seriju telefona.

To znači da nas sledeće godine očekuje iPhone 14 serija, a sada su se već pojavili prvi renderi za iPhone 14 Pro Max model.

Dizajn sa fotografija pokazuje da Apple sprema značajne izmene u odnosu na ono što je kompanija do sada koristila na svojim telefonima. Izdvajaju se dve veće promene u dizajnu. U pitanju je izbacivanje prepoznatljivog izreza u ekranu, koji sada menja centrirani punch-hole otvor za selfi kameru, dok na poleđini nema izdignuća za sistem kamera, koji je sada poravnat sa ostatkom poleđine uređaja.

iphone1_3.jpg
Uprkos tome što je izrez za kameru uklonjen, to ne znači da je odbačen i Face ID. Izvori sugerišu da će ostatak senzora biti smešten ispod displeja, a ostaje da se vidi da li će se ovi navodi i obistiniti.

Vidljiv je metalni okvir, a očekuje se da će biti kreiran od titanijuma (što su pominjale i ranije glasine). Dizajn dosta podseća na iPhone 4, sa okruglim tasterima za zvuk. Port u dnu je i dalje Lightning, tako da USB-C fanovi i dalje moraju da čekaju na implementaciju ove podrške.

iphone2_39.jpg


Rendere je kreirao dizajner, na osnovu skica i informacija koje su obezbedili neimenovani izvori. Neke informacije o iPhone 14 Pro Max su se već pojavljivale ranije, a sugerisale su 6.7-inčni ekran i 48MP glavnu kameru (12MP fotografije i 8K video).

Izvor: GSMArena

Danas objavljeno

Alcatel 5H predstavljen sa MediaTek Helio A25 čipom

Vanja A

Cijene grafičkih karti polako ponovo rastu, nakon obećavajućeg pada

Vanja A

Pixel 6 Pro će imati 33W punjenje, Android 12.1 otkriva da je novi savitljivi Pixel u pripremi

Vanja A

Ostavite komentar