Ovako bi iPhone mogao evoluirati u sklopivi iPad tablet - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Ovako bi iPhone mogao evoluirati u sklopivi iPad tablet

Prvi fleksibilni telefoni velikih proizvođača su već predstavljeni (Samsung Galaxy Fold i Huawei Mate X). Međutim, postoji jedan proizvođač koji je bio deo pionirskog razvoja pametnih telefona, ali za sada ga nema među vodećima na tržištu savitljivih telefona. Steve Wozniak, suosnivač Apple-a, je izrazio zabrinutost zbog ovakvog stanja.

U TV intervjuu za Bloomberg, Steve Wozniak je istakao: “Apple je dugo bio pionir u oblastima kao što su Touch ID, Face ID i lako plaćanje putem telefona. Međutim, kompanija nije vodeća u razvoju savitljivog telefona zbog čega sam zabrinut, jer zaista želim fleksibilni Apple telefon”.

Ipak, Wozniak ostaje pozitivan kada je pogled na budućnost u pitanju. Sada ostaje pitanje da li je Wozniak skloniji dizajnu preklopnog iPhone-a ili preferira da vidi telefon i računar u jednom uređaju. Sajt LetsGoDigital je iskoristio ovu situaciju da kreira 3D rendere uređaja specijalno za Woizniaka. Ovoga puta imamo veliki savitljivi iPhone, ili bolje rečeno sklopivi iPad tablet.

Sklopivi iPad bi korisniku dao pristup kompletnoj radnoj stanici i takođe bi bio prepoznatljiv u odnosu na proizvode koji su već predstavljeni.

Fleksibilni iPad, gde je ekran spolja – baš kao i kod Mate X modela – bi trebalo da bude izvodljiv, prema mišljenju sajta LetsGoDigital. Ili bi barem trebalo da bude dobar poduhvat za Apple, koji bi omogućio početak prave revolucije na polju savitljivih uređaja.

Izvor, foto: LetsGoDigital

Danas objavljeno

Google Maps dobija dugo čekanu opciju

Zeljka

Gejmstop saga se nastavlja: Akcije ponovo porasle – i to preko 100 odsto

Zeljka

NASA objavila panoramsku fotografiju Marsa koju je snimio Perseverance

M.

Ostavite komentar