Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu - BIGportal.ba
Magazin Zanimljivo

Ovaj znak horoskopa je najgori izbor za ozbiljnu ljubavnu vezu

Ako ste ljubomorni – dalje od njega. On to ne podnosi!

Foto: depositphotos/Wavebreakmedia

Reč je, naravno, o Strelcu, bar tako tvrde znalci.

To su ljudi izuzetno zanimljivi, društveni, pozitivni, ali i slobodni, skloni avanturističkom načinu života. Njima je njihova sloboda na prvom mestu, čak ispred partnera i njegovih potreba, emocija…

Kada nešto planiraju, Strelčevi se vode uglavnom samo svojim željama i potrebama, a daleko manje onime što partner priželjkuje. Svoje greške ne vide, ili ne žele da ih vide, ali kada im partner na to ukaže – dolazi do drame i strašnog kritikovanja. Ali, ako Strelac smatra da partner ima mane na koje treba pokazati prstom, tada je u stanju satima da priča o tome i da pokušava da sagleda “problem” sa svih strana, piše 24sata.hr.

Strelčevi znaju da se obvežu, ali i tada sve pokušavaju da okrenu u svoju korist. Zbog takvih sklonosti, najidealniji partner za njih bio bi neko dovoljno mudar, strpljiv, taktičan, jer jedino takav može da se nosi s karakterom ovog avanturistički nastrojenog znaka. Taj neko ni slučajno ne bi smeo da bude ljubomoran, jer Strelčevi to ne podnose.

Imaju oni i dobrih strana, naravno, kao i svi drugi znakovi. Vrlo su zanimljivi, humani, vrlo znatiželjni i spremni da pomognu. Kod njih nema puno dilema, ako im se neko ne sviđa – ne sviđa im se, prenosi Atma.

Danas objavljeno

Turista na Siciliji pronašao izgubljenu kreditnu karticu Harisona Forda!

Vanja A

Penelope Cruz: Što starija, to bolja

Vanja A

Paris Hilton želi ove poklone za vjenčanje

Vanja A

Ostavite komentar