2. Augusta 2022.

Ovaj sastojak daje tijestu svježinu i mekoću

Big Portal

Kada se prave pite ili lepinje, opšte je poznato da domaćice vole da naprave veću količinu, kako bi moglo da se jede nekoliko dana. Ali, pecivo poslije dva dana i nije nešto.

Niko ne voli da jede ustajalo tijesto i zato vam predlažemo fantastičan trik pomoću kojeg će lepinje, hljeb i pite biti svježe i po tri dana.

Dovoljno je da dodate samo jedan sastojak i da vaše pecivo bude savršeno.On pomaže kod svih vrsta tijesta, a u pitanju je skrob.

Ako njega dodate u tijesto, ono će biti prozračnije, lepinje i pite ukusnije i svježije. Ono što je bitno da uradite je da pomiješate skrob sa brašnom, pa da tako dodate u tijesto, a ne da ga dodajete sa nekim drugim sastojcima.

(Stil kurir)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare