Ovaj poznati frajer je novi dečko pjevačice Adel - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ovaj poznati frajer je novi dečko pjevačice Adel

Prije pet mjeseci, obožavaoci slavne pjevačice tugovali su zbog vijesti da je njen brak sa Sajmonom Koneckim okončan, ali vrlo brzo čuli smo lijepe vijesti o njenom emotivnom statusu… i prilično neočekivane!

Kako pišu britanski mediji, srce prelijepe dame zanosnog glasa osvojio je niko drugi nego živa legenda britanskog repa Skepta!

<p>Pre pet meseci, obožavaoci slavne pevačice tugovali su zbog vesti da je njen brak sa Sajmonom Koneckim okončan, ali vrlo brzo čuli smo lepe vesti o njenom emotivnom statusu... i prilično neočekivane!</p>

Adel (31) i njen suprug Sajmon u aprilu su odlučili da stave tačku na svoj brak, u kojem su dobili sina Anđela Adkinsa. Iako su njeni obožavaoci strahovali da je pjevačicu emotivno slomio ovaj razlaz i očekivali mnoštvo srceparajućih balada, čini se da je Adel kratko patila i da joj je utjeha stigla, i to u vidu cijenjenog kolege.

– Adel i Skepta su mnogo vremena provodili zajedno nakon što su im se ljubavne veze raspale. U međuvremenu su se vezali jedno za drugo i dijele mnogo zajedničkih interesovanja. Sve više vremena provode zajedno i svi prijatelji pretpostavljaju da će biti sjajan par – kaže anonimni izvor za britanski The Sun.

Ipak, obožavaoci popularne pjevačice iznenađeni su ovakvim spojem.

<p>Pre pet meseci, obožavaoci slavne pevačice tugovali su zbog vesti da je njen brak sa Sajmonom Koneckim okončan, ali vrlo brzo čuli smo lepe vesti o njenom emotivnom statusu... i prilično neočekivane!</p>

Adel i Skepta su, interesantno, ranije govorili jedno o drugom s ogromnom naklonošću i poštovanjem, a nerijetko se pominju i na društvenim mrežama. To nikog nije čudilio, s obzirom na to da su oni već dugo bliski prijatelji. Tako je Skepta prije nekoliko godina otkio da ga Adel obavještava o svakoj sitnici u svom životu.

Danas objavljeno

Teksas je ukinuo nošenje maski: “Veliki broj ljudi je uplašen”

Zeljka

“Volim ga već 15 godina, ali dugo nisam mogla da mu priznam. Jedna stvar me je plašila”

Zeljka

Nevjerovatno OTKRIĆE: Arheolozi u Pompeji pronašli veliku svečanu kočiju u izvanrednom stanju

Zeljka

Ostavite komentar