Ovaj PlayStation 5 želi čak i Lebron Džejms - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Ovaj PlayStation 5 želi čak i Lebron Džejms

Kada su se pojavile i odmah rasprodale prve količine PlayStationa 5, jedan dio prvih kupaca pokušao je da zaradi na velikoj tražnji, pa su odmah pokušali da preprodaju konzolu po znatno većoj cijeni.

Mnogi su se pitali ko je to spreman da plati nekoliko hiljada dolara za PlayStation 5, ali postoje ljudi koji daju i pola miliona. Da, dobro ste pročitali, čak 500.000.

Ipak, veliki broj gejmera dubljeg džepa na kraju će ipak ostati razočarano, jer uprkos želji da suludu svotu novca potroše na ovu konzolu, to neće moći da urade. Razlog? PlayStation 5 koji ovoliko košta napravila je kompanija Caviar, i to u samo devet primeraka, prenosi portal Zimo.

Reč je o modelu Golden Rock, koji je prekriven sa 18-karatnim zlatom. Zlatnu konzolu prati i pripadajući luksuzni kontroler napravljen od krokodilske kože, a na listi čekanja nalaze se 1342 osobe.

Foto: Profimedia

Kako prenosi GSM arena, tu spada i čuveni košarkaš Lebron Džejms, kao i “jedan poznati ruski biznismen, kao i jednako slavan američki biznismen iz IT industrije”, čija imena nisu objavljena.

Za one koji žele luksuzni PlayStation, a 500 hiljada im je ipak previše, Caviar je pripremio i jeftinije verzije.

Tako je za 8.140 dolara dostupna verzija s kućištem obloženim aligatorskom kožom, dok za samo 5.830 dolara možete da kupite model Carbon, napravljen od ugljenih vlakana.

Izvor: B92

Danas objavljeno

Legendarni Nokia 6310 telefon se vratio, 20 godina nakon originalnog izdanja

Vanja A

Motorolin roadmap otkriva kada dolazi sledeći Moto pametni sat

Zeljka

Apple objavio iOS 15.1 sa novim funkcijama

Zeljka

Ostavite komentar