Ovaj pet friendly skuter bi poželio svaki vlasnik psa - BIGportal.ba
Auto-moto Motori

Ovaj pet friendly skuter bi poželio svaki vlasnik psa

Mopet je e-skuter prilagođen kućnim ljubimcima s integrisanim pretincem za odlaganje, tako da mali psi mogu poći s vlasnikom na vožnju u sigurnom sanduku.

Ne postoji mnogo opcija za vlasnike pasa, kada krenu s njima u grad. Bez obzira na to da li vode svoje pse na povocima ili stavljaju manju štenad u korpe za bicikle, opcije su ili nezgodne ili nesigurne. Pružajući rješenje vlasnicima pasa da sa sobom nose svoje pse, Mopet je električni skuter, koji integriše prostran i siguran pretinac za odlaganje u kojem vlasnici, mogu držati svoje pse dok se kreću s mjesta na mjesto.

pet friendly skuter
Foto: yankodesign.com

Mopet je prvenstveno osmišljen kao sredstvo za prevoz stanovnika grada, koji mogu da ponesu svoje štence na putovanja, koja bi bila preduga za manje pse. Budući da je sigurnost prioritet broj jedan, kada se razmatraju načini prevoza prilagođeni kućnim ljubimcima, Mopet je opremljen s mnoštvom sigurnosnih funkcija. Korisnici mogu uključiti duga LED svjetla e-skutera, kada se voze noću kako bi njihov skuter i mali pas bili vidljivi ostalim učesnicima u saobraćaju.

skuter
Foto: yankodesign.com

Bilo da je u gradu ljetni vrućinski talas ili je pas previše umoran da bi nastavio hodati, Mopet je opremljen baterijom velikog kapaciteta, koja omogućava putovanje do 60 km s jednim punim punjenjem. Sklopiv po dizajnu, Mopet ima sistem za pričvršćivanje na šarkama blizu osnove upravljača, koji se sklapa kako bi optimizovao skladištenje e-skutera. Težak samo 25 kilograma, Mopet može lako da sklizne u gepek automobila.

e-skuter
Foto: yankodesign.com

Kada je u pitanju vođenje psa na putovanja, sigurnost ljubimca je na prvom mjestu. Dizajneri koji stoje iza Mopeta predstavili su inovativan odgovor na načine prevoza, prilagođene kućnim ljubimcima. Sa integrisanim sistemom za pričvršćivanje i mehanizmom za sklapanje, Mopet postiže savršen balans sigurnosti i praktičnosti.

Izvor: yankodesign.com

Danas objavljeno

Restilizovana Seat Arona daleko nadmašila prethodni model u testu „severnog jelena“

Vanja A

Aspekt koji se često ignoriše a od kojeg može da zavisi uspjeh marke ili vozila

Vanja A

Meizu se prodaje kineskom automobilskom gigantu, kompaniji Geely

Vanja A

Ostavite komentar