13. Marta 2020.

Ovaj otac je probao više od 150 droga da vi ne biste morali

Big Portal

Britanac je počeo da opisuje svoja iskustva u “The drug users Bible”, jer je shvatio da postoji mnogo pogrešnih informacija o efektima droga. Posebno ga je zabrinula činjenica da nigde ne mogu da se nađu pouzdane informacije kako bezbedno koristiti bilo koju vrstu droge. Napominje da ovo može drastično da smanji broj smrtnih slučajeva koji nastaju predoziranjem, piše Ladbible.

Čitavu deceniju ovaj Britanac je temeljno istraživao, koristio različite supstance i pažljivo dokumentovao šta mu se dešava. Nalazio je po svetu različite psihodelike, stimulante, anksiolitike, ali i lekove koje studenti uzimaju dok uče. Opisivao je od kojih supstanci je bio u bolovima danima, a od kojih se psihički osećao loše. Takođe tvrdi da je halucinogena ajahuaska droga koja mu je promenila život i pogled na svet.

Trot smatra da vladajuće institucije moraju da imaju drugačiji pristup kada je u pitanju minimalizacija korišćenja droga. Iako je prošao kroz nekolicinu loših iskustava tokom svog istraživanja, ističe da je sve to vredelo ukoliko su informacije koje je napisao spasle makar jedan život.

https://twitter.com/DrugUsersBible/status/1205786286914768896

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare