Ovaj kalkulator računa koliko tačno smijete jesti ako želite izgubiti kilograme - BIGportal.ba
Hrana i zdravlje

Ovaj kalkulator računa koliko tačno smijete jesti ako želite izgubiti kilograme

ZA gubitak kilograma važna je fizička aktivnost, ali i pravilna ishrana koja najčešće podrazumijeva smanjivanje unosa kalorija. Dakle, ako ste se religiozno držali dijete, ali niste vidjeli nikakve rezultate, razlog bi moglo biti pogrešno računanje kalorija koje biste trebali jesti. Ako vam matematika nije jača strana ili vam se jednostavno ne da zamarati…

ZA gubitak kilograma važna je fizička aktivnost, ali i pravilna ishrana koja najčešće podrazumijeva smanjivanje unosa kalorija.

Dakle, ako ste se religiozno držali dijete, ali niste vidjeli nikakve rezultate, razlog bi moglo biti pogrešno računanje kalorija koje biste trebali jesti. Ako vam matematika nije jača strana ili vam se jednostavno ne da zamarati računanjem, postoji odličan kalkulator koji u obzir uzima brojne podatke te izračun prilagođava upravo vama i vašim životnim navikama.

ovaj kalkulator potrebno je unijeti vaše godine, težinu, visinu i pol, kao i koliko kilograma želite izgubiti i u kojem vremenu. On u obzir uzima i kako vaš metabolizam funkcioniše tako što vam daje mogućnost da “simulirate” opcije.

Naravno, nemojte zaboraviti na fizičku aktivnost koja će vas dovesti do željenih rezultata.

Danas objavljeno

Zaljubićete se: Bijela kuglof torta sa bananama

V.R.

Ovih 10 zdravih i ukusnih napitaka mogu da ubrzaju proces mršavljenja

V.R.

Oprezno sa kafom bez kofeina

V.R.

Ostavite komentar