12. Aprila 2022.

Ovaj gest nezaobilazan je za Zdravka Čolića prilikom posjete restoranima

Big Portal

 Pored sjajne karijere, porodica je ono na šta je izuzetno ponosan. Sa suprugom Aleksandrom vjenčao se 2001. godine, a sreća je postala potpuna kada su dobili ćerke Unu i Laru. Iako je Zdravko velika zvijezda, privatni život odlučio je da sebično čuva samo za sebe pa se o njegovom ponašanju van scene može čuti samo od ljudi koju su mu veoma bliski.

Radeći u jednom poznatom beogradskom restoranu koji je Zdravko Čolić redovno posjećivao, Sandra Đuretić, kuharica i „food“ blogerka, imala je čast da svakodnevno sprema hranu za pjevača, ali i da iz jednog gesta otkrije kakva je zapravo legendarni muzičar.

‒ On je bio naš redovan gost i prije svega čovjek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije činio, rekla je Sandra i otkrila šta Čola najviše voli da jede.

https://www.instagram.com/p/CTcS32Lsc28/?utm_source=ig_web_copy_link

‒ Uvijek je naručivao domaća kuhana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Volio je domaće lepine koje sam ja pravila. Često je dolazio sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. S obzirom na to da je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lijenu pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to mnogo volio ‒ istakla je Sandra.

Izvor: Hellomagazin.rs

(E.M.)

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare