Ova tri horoskopska znaka najviše uživaju u samoći - BIGportal.ba
Ljubav i seks Magazin

Ova tri horoskopska znaka najviše uživaju u samoći

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru. AKO vas često nazivaju introvertnom osobom, onda vrlo vjerovatno pripadate nekom od ova tri znaka zodijaka.  Njihovo idealno poslijepodne nakon posla sastoji se od gledanja omiljene serije, čitanja knjige ili nekog…

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvatati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem doktoru.

AKO vas često nazivaju introvertnom osobom, onda vrlo vjerovatno pripadate nekom od ova tri znaka zodijaka. 

Njihovo idealno poslijepodne nakon posla sastoji se od gledanja omiljene serije, čitanja knjige ili nekog oblika kreativnog izražavanja, a sama pomisao na društvo i razgovor s drugim ljudima čini im se kao bespotreban napor. 

Sljedeća tri horoskopska znaka najviše vole provoditi svoje slobodno vrijeme u samoći. 

Jarac

Kada bismo nekoga mogli prozvati za najvećeg introverta, Jarac bi vrlo vjerovatno bio prvi izbor. Iako su izrazito ambiciozni i motivisani za napredak te dobro znaju kako se ponašati među ljudima, Jarčevima vrijeme koje provode sami predstavlja punjenje baterija i užitak. Da mogu, oni bi i sve vrijeme na poslu ili bilo kojoj drugoj aktivnosti proveli sami jer tako najbolje djeluju i razvijaju se. 

Škorpija

Škorpije su oni ljudi koji će prvi otići sa svake žurke. Njima je potrebna minimalna doza socijalizacije jer postaju vrlo nervozni kada predugo moraju provoditi vrijeme okruženi ljudima, posebno nepoznatim. Njih socijalizacija poprilično umara pa, poput Jarčeva, samoćom pune baterije za novi dan. 

Rak

Osobe rođene u znaku Raka izrazito su sklone upijanju loše energije. Upravo zbog toga ne vole rizikovati osjećaj tjeskobe i negative pa se povlače u “svoju ljušturu” kako se ne bi izlagali takvim uticajima. Ipak, Rakovi nisu asocijalne osobe koje ne vole ljude, već samo pomno biraju s kime će provoditi vrijeme. 

Index

Danas objavljeno

ROLINGSTONSI NA EKRANU: U pripremi TV serija o legendarnom bendu

D

SIN RODNIJA IZ MUĆKI IZNENADA PREMINUO: Slomljena majka otkrila sve o opasnoj bolesti koja joj je odnela sina

D

Fotograf podiže svijest o očuvanju lavova prekrasnim fotografijama

D

Ostavite komentar