Ova naslovnica s Kim Kardashian izazvala je buru reakcija, vidite li zbog čega? - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Ova naslovnica s Kim Kardashian izazvala je buru reakcija, vidite li zbog čega?

Kim Kardashian ponovno se našla na udaru kritika zbog Photoshopa. Ovaj put razlog je naslovnica magazina Sports Illustrated koja je, kako tvrde stručnjaci, poprilično fotošopirana.

– Kim je prvakinja Photoshopa i Airbrusha 2022. godine, moglo se pročitati na Twitteru nakon što je naslovnica objavljena, a fotografkinja Gabriella Csapo za New York Post potvrdila je da tviteraš koji stoji iza tog tvita i nije baš lagao.

– S profesionalnog stajališta, dovoljno je samo pogledati fotografiju da znate da je fotošopirana, rekla je ona.

– Osim što je ovdje u pitanju Sports Illustrated, to je i Kim Kardashian. Moramo pretpostaviti da je u ovom trenutku njene karijere svaka fotografija fotošopirana, našalila se.

– Njen nos na naslovnici izgleda ravnije i uže od nosa na ostalim fotografijama sa snimanja, uočila je Csapo i dodala da baš ničiji nos nije savršeno ravan, čak ni ako je riječ o operaciji. Csapo je uočila i “neprirodno ravnu liniju na kojoj joj počinje kosa” te “izglađenu kožu”.

– Važno je da svi koji vide ovo shvate da je Kim Kardashian dio industrije koja ima za cilj učiniti da svaka fotografija izgleda što bolje i što zabavnije. Zato je većina fotografija fotošopirana i zato ne treba pokušavati kopirati te nerealne standarde ljepote, zaključila je.Izvor: index.hr(S.P.)

Danas objavljeno

“KISS” rokeri pomiješali Austriju i Australiju

Vanja A

Šešir je idealan modni dodatak, ali i zaštita od sunca

Vanja A

10 impresivnih rimskih građevina u svijetu

Vanja A

Ostavite komentar