Ova djevojka je pojačanje "Južnog vetra" - BIGportal.ba
Ex Yu

Ova djevojka je pojačanje “Južnog vetra”

U novim epizodama hit serije kćerka glumice Gordane Bjelice tumači lik Mine, djevojke kriminalca Baće. Gledaćemo je i u filmu “Hotel Beograd”, gdje je partnerka Milošu.

Teodora Bjelica jedno je od novih lica TV serije “Južni vetar”. Reditelj Miloš Avramović zapazio je ovu mladu djevojku kao Špankinju Elenu u filmu “Afterparti” Luke Bursaća i dao joj ulogu Mine, djevojke kriminalca Baće, kog tumači Miodrag Radonjić.

“Veliki izazov je bio stati u kadar sa Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem. Nije mi bilo svejedno, priznajem, i imala sam veliku tremu. Ali kada sam čula reč ‘akcija!’, shvatila sam da je sad ili nikad, i da moram da dam sve od sebe kao bih dala svoj maksimum u toj i svakoj sledećoj sceni u kojoj se pojavljujem. Najvažnije mi je da sam se izborila za svoje mesto u kadru, a kako će se dalje stvari razvijati i kako će gledaoci prihvatiti Minu, videćemo”, priča Teodora.

Kako saznaje Kurir iz produkcije, scene koje je Teodora snimala komentarisaće se nakon emitovanja. Nove epizode startuju na RTS od 16. februara. Novo lice srpskog filma nije po zanimanju glumica, ali je talenat naslijedila od mame Gordane Bjelice, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji “Srećni ljudi”.

“Mama me je spremala za snimanje ‘Južnog vetra’. Prolazila sam s njom kroz tekst i scene”, objašnjava Teodora.

Ona je saradnju iz “Južnog vetra” nastavila i u ruskom filmu “Hotel Beograd”, gdje tumači Jovanu, djevojku Miloša Bikovića.

“Miloš ima harizmu koja se retko sreće, inteligenciju i dobrodušnost. Zahvalna sam na prilici da kradem zanat i učim od njega”, zaključuje mlada glumica.

Dobro zapamtite njeno ime jer ćete je gledati i u seriji “Slatke muke”, gdje je kao sekretarica Marija desna ruka Andriji Miloševiću.

Teodora glumačke savjete traži od majke, ali idole ima i u Holivudu.

“Moj glumački uzor je Šarliz Teron. Ona je prelepa zena, ali je u svojoj karijeri imala različite uloge, među kojima je i ona u filmu ‘Čudovište’, zbog koje se ugojila i poružnila. Volela bih da dobijem dramsku ulogu u kojoj bih morala da istražujem delove sebe za koje nisam ni znala da postoje”, ispričala je mlada glumica za portal Filmskog centra Srbije.

Izvor. Nezavisne

Danas objavljeno

Svetlana Bojković izabrana za Ninovu ličnost 2021. godine

Zeljka

Senidah fotografijama s plaže raspametila fanove

Vanja A

Elena Kitić izazovnom fotografijom napravila pometnju na internetu

Vanja A

Ostavite komentar