11. Jula 2020.

Otvorena nova Nestro benzinska stanica „Zalužani“!

Big Portal

Povodom otvaranja novosagrađene benzinske stanice Rais Safin, generalni direktor NESTRO PETROL-a je istakao: „Svake godine nastavljamo proces razvoja maloprodajne mreže, jer nam je zadovoljstvo naših potrošača na prvom mestu i ova benzinska stanica je prvenstveno izgrađena za njih. Naši potrošači za nas predstavljaju najviši prioritet i zato proširujemo uslužno-prodajni prostor i razvijamo usluge“.

Nestro maloprodajni objekat u Zalužanima u potpunosti je usmjeren na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunske usluge savremenim potrošačima, a povodom otvaranja nove stanice za snabdjevanje gorivom, kompanija NESTRO PETROL je pripremila i posebne pogodnosti za potrošače:

  • Na dan otvaranja prvih 100 kupaca dobilo je gorivo u vrijednosti od 20 KM;
  • Snižene cijene svih naftnih derivata;
  • Kreirane su brojne pogodnosti koje traju tokom mjeseca jula.

Prve količine goriva na najsavremenijoj benzinskoj stanici Zalužani natočene su u vozilo Crvenog krsta, kojem je NESTRO PETROL  ovom prilikom donirao karticu za gorivo u vrijednosti od 1.500 KM. 

Na savremeno opremljenoj Nestro benzinskoj stanici Zalužani potrošačima je 24 časa dnevno na raspolaganju širok asortiman goriva, aditivirano N+ dizel gorivo, motorna ulja, maziva i funkcionalne tečnosti sa potpisom Rafinerije ulja Modriče, auto-kozmetika,  bogat izbor dopunskih proizvoda, a deo ponude je kafe bar i vanjsko dječje igralište.

Otvaranje nove benzinske stanice, obezbjedilo je nova radna mjesta u kompaniji koja tokom ove godine planira investirati u rebrending i rekonstrukciju još deset benzinskih stanica.

Otvaranje benzinske stanice „Zalužani“ provedeno je u skladu sa svim preporukama Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske vezano za corona virus. I na ovoj benzinskoj stanici kao i na svim drugim Nestro maloprodajnim objektima i dalje su na snazi sve mjere predostrožnosti koje su već dokazale svoju efikasnost tokom pandemije virusa korona, a u cilju zaštite kako radnika NESTRO PETROL-a tako i klijenata kompanije.

Podsjećamo, Nestro grupacija pomogla je društvu u jeku borbe protiv korona virusa donirajući: finansijska sredstva Univerzitetsko kliničkom centru u Banjaluci, kartice za gorivo za 6 Domova zdravlja širom Republike Srpske kao i dezinfikacionim sredstvima.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare