Otvorena Gazprom benzinska stanica u Grudama - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Otvorena Gazprom benzinska stanica u Grudama

Kompanija G Petrol, zavisno društvo NIS-a, nastavila je sa razvojem maloprodajne mreže u Bosni i Hercegovini. Zvanično je puštena u rad savremena GAZPROM benzinska stanica u Grudama.

“Kompanija G Petrol u 2020. godini nastavlja sa ulaganjem u nove projekte, te konstantno radi na poboljšanju i proširenju usluga i zapošljavanju novih radnika. U narednom periodu pod brendom GAZPROM počinju da rade još četiri benzinske stanice na području Hercegovine. Time bi u našem maloprodajnom lancu bile 42 benzinske stanice sa oko 500 zaposlenih. G Petrol odnedavno raspolaže i dodatnim kapacitetima za skladištenje dizela u centralnom dijelu Bosne i Hercegovine. Terminal u Zenici ima zapreminu od 3 miliona litara i omogućava odlaganje dodatnih količina dizela koje se dopremaju iz Rafinerije nafte Pančevo“, rekao je Srđan Pešević, direktor G Petrola, prilikom svečanog otvaranja.

Povodom otvaranja nove benzinske stanice Domu zdravlja u Grudama je uručena donacija u gorivu, a prvih 100 kupaca nagrađeno je gratis gorivom u vrijednosti od po 20 KM.

U želji da izađe u susret potrebama potrošača, G Petrol je objekat u Grudama  opremio savremenom opremom, dok su kupcima 24 sata dnevno na raspolaganju vrhunska goriva i širok izbor proizvoda dopunskog asortimana. Pored standardnih derivata, potrošačima su na raspolaganju G-Drive goriva premijum kvaliteta i tečni naftni gas. Ljubitelji kafe mogu da uživaju u napicima prepoznatljivog  brenda Drive Cafe.  

G Petrol u BiH upravlja mrežom od 42 benzinske stanice, od kojih je 31 u premijum brendu GAZPROM, a ostalih 11 brenda NIS Petrol. Svi maloprodajni objekti kompanije G Petrol su usmjereni  na zadovoljenje potreba i pružanje vrhunskih usluga savremenim potrošačima.

Danas objavljeno

Bingo nastavlja sa investicijama na području Kalesije

Vanja A

Nagradna igra „Visa karticom plati, u Dubai svrati“

Vanja A

Gotovinski krediti Nove banke sa fiksnom kamatnom stopom

Vanja A

Ostavite komentar