Otvoren novi Omega Beko shop u Prijedoru - BIGportal.ba
Oglasi PR Oglasi

Otvoren novi Omega Beko shop u Prijedoru

U srijedu 28.10.2020. godine, Omega d.o.o. otvorila je vrata svog novog Omega Beko shopa u Prijedoru, koji se nalazi na adresi 25 Maja bb ( naselje Svale), pored magistralnog puta Prijedor-Banjaluka. Ovo je 38-i Omega Beko shop u BiH, a drugi na području Prijedora.

Omega Beko shop se prostire se na 135 m2, u kojem smo zaposlili dvoje mladih pespektivnih ljudi, što je u današnjim uslovima od izuzetnog značaja.

U znak zahvalnosti, Omega Beko shop Prijedor 2 nagradio je prvih 50 kupaca sa vrijednim poklonima, a pripremili su i poseban popust 10% za gotovinsko plaćanje na artikle koji nisu u akciji kao i mjesečnu akciju „Poklanjamo PDV na asortiman mašina za veš od 7 kg i više kao i na sve modele sušilica, inverter klima. Više informacija o trenutnim akcijama u svim shopovima širom BiH možete pogledati na www.omegashop.ba.

Pored bogatog asortimana BEKO kućanskih uređaja, u ponudi shopa nalazi se veliki izbor Grundig led televizora kao i malih kućanskih aparata, kao i peći i kamina poznatog brenda Alfaplam. Kupovina u Omega shopu može se obaviti putem brzih beskamatnih kredita do 12 mjeseci za penzionere i zaposlenike firmi, a na sva gotovinska plaćanja kompanija odobrava dodatne popuste. Uz besplatnu dostavu i unošenje aparata u stan, garancija od 5 godina i servisiranje obezbijeđeni su kroz vlastitu servisnu mrežu prodavca.

Kao vodeći samostalni brend u ovom sektoru, Beko obezbjeđuje 5 godina grancije na svu bijelu i ugradbenu tehniku, 5 godine na UHD Grundig TV modele do 31.01.2021.godine i 10 godina na Prosmart inverter motore i kompresore koji su sastavni dijelovi brojnih modela veš mašina, sušilica, mašina za suđe i frižidera. Od marta tekuće godine, Beko brend je prepoznao značaj zaštite od Covid-19 i pokrenuo kampanju Čist Dom širom svijeta. U svim kategorijama kućanskih aparata, izdvojene su prednosti i napredne tehnologije za očuvanje svježine, čistoće, zaštita od bakterija itd. Više informacija na linku https://omegashop.ba/cleanhome/index.html.

Omega i Beko i u budućnosti nastavljaju promovisati vrhunske vrijednosti koje ih čine posebnim, a to su prije svega kvalitetni premium proizvodi, brze postprodajne usluge kroz vlastitu servisnu mrežu, garancija, kao i besplatna dostava kupljenih proizvoda i unošenje u stan. Hvala svim našim kupcima i partnerima koji su godinama znak našeg uspješnog poslovanja. Vaše povjerenje je nešto što nas svakodnevno gura da budemo još bolji. Radujemo se svakom našem novom zajedničkom uspjehu!

Kao najveći lanac specijaliziranih radnji tehnike i elektronike na području BIH, Omega doo ima plan i dalje otvaranje Omega Beko shopova. Sljedeća radnja koja je u planu za otvaranje je u Gradačcu, a do kraja godine ukoliko se ukažu dobre poslovne prilike i atraktivne lokacije, svakako će nastaviti sa širenjem.

Danas objavljeno

U Banjaluci OTVORENA 28. MOJ MARKET TRGOVINA

Zeljka

Radnici u servisno prodajnom centru „Brčko Gas”

Zeljka

Najbolje ponude čuvamo za one najiskusnije: Addiko kredit za penzionere

Zeljka

Ostavite komentar