Otvoren most u Srpskim toplicama - BIGportal.ba
Banja Luka

Otvoren most u Srpskim toplicama

Most u Srpskim toplicama danas je zvanično pušten u saobraćaj nakon što je prošao sve potrebne procedure i dobio upotrebnu dozvolu.

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, rekao je da su zbog ušteda i bez ceremonije danas otvorili ovaj most.

“Most je prošao sve procedure koje je trebao sa prođe. Ja želim da se zahvalim prethodnoj administraciji na čelu sa gradonačelnikom Radojičićem koji su i započeli ovaj projekat”, rekao je Stanovuković.

Dodao je da je sama investicija iznosila 3,8 KM, te da su imali dužnost da ove godine izdvoje malo više od 300 maraka.

Mladen Ilić, predsjednik Skupštine grada rekao je da je ovaj most nastavak niza projekata koje su imali u Banjaluci svih ovih godina.

“Nadam se da će i nova gradska administracija nastaviti sa ovakvim projektima. Ovakvi projekti su nešto čemu Banjaluka treba težiti”, kazao je Ilić.

Istakao je da ovakvi projekti iziskuju velika sredstva, ali da je apsolutno siguran da mogu pronaći sredstva i za nastavak drugih projekata.

Prethodno je gradonačelnik Draško Stanivuković rekao da bi most trebao biti otvoren do kraja juna, ali se čekalo na upotrebnu dozvolu.

Inače, novi most u Srpskim toplicama raspona je 62 metra i ukupne širine 11 metara, sa dvije kolovozne traje i dvostranim trotoarima.

Danas objavljeno

Planirana isključenja el.energije za 29.06.2022. godine

Vanja A

Iz “Vodovoda” apeluju da se voda troši svjesno i racionalno

M.

Grad uzvratio na optužbe: Što se bune kad manje rade i imaju dodatak od banjalučkog aerodroma

M.

Ostavite komentar