OTVARANJE 27. POSLOVNE JEDINICE TRGOVAČKOG LANCA MOJ MARKET - BIGportal.ba
Saopštenje za medije

OTVARANJE 27. POSLOVNE JEDINICE TRGOVAČKOG LANCA MOJ MARKET

Banjalučko naselje Nova Varoš dobilo je danas novog komšiju – novu mojMarket trgovinu, otvorenu na adresi Svetozara Markovića b.b.

U 8 časova komšijska trgovina koja se prostire na 400 kvadratnih metara i zapošljava 38 radnika, otvorila je svoja vrata i obradovala stanovnike ovog naselja. Novootvoreni market je 27. poslovna jedinica domaćeg trgovačkog lanca mojMarket.

Kupcima će svakodnevno biti dostupno nekoliko desetina svježe pripremljenih gotovih jela, salata, pita i pizza. Ovaj trgovački lanac sa naročitom pažnjom bira svježe proizvode i svojim kupcima svakodnevno odobezbjeđuje asortiman svježeg voća i povrća, kao i različitih vrsta svježeg mesa.

Na dan otvaranja, u društvu ljubaznih zaposlenih, kupce su dočekale akcijske cijene ovomjesečnog kataloga i kupon-bon kataloga. Svaki 50. kupac obaviće besplatnu kupovinu, a svi korisnici kartice Klub osmijeha današnjom kupovinom u novootvorenom marketu ostvariće duple bodove, kako bi brže dostigli jedan od bonitetnih pragova i ostvarili dodatnu uštedu u toku trajanja tekućeg obračunskog perioda. Najmlađe posjetioce marketa od 16 časova očekuje zabavan animatorski program, a za 2000 komšija pripremljeni su simbolični pokloni, kao i mojMarket cekeri za kupovinu.

Radno vrijeme mojMarket trgovine od ponedjeljka do subote je od 7 do 22 časa te nedjeljom od 7 do 16 časova.

Danas objavljeno

Otkazano otvaranje moto sezone ipak pazite na motocikliste u saobraćaju!

Zeljka

Saopštenje ZP „Elektrokrajina“: Odgovor na tekst narodnog poslanika Nebojše Vukanovića

Zeljka

Poslovne veze koje traju

Zeljka

Ostavite komentar