19. Februara 2020.

Otpjevala je himnu Hrvatske i pokrenula lavinu

Big Portal

Josipa Lisac je himnu otpevala u svom prepoznatljivom stilu, ali su mnogobrojni komentatori javno iskazali nezadovoljstvo i njen nastup okarakterisali zavijanjem.

“Nema blage veze ovo s himnom. Jedino reči, sve ostalo tuljenje, kao da smo na samrti”, napisao je jedan komentator, prenosi zagrebački portal “Indeks”.

“Naša himna je lepa kad je peva osoba sa srcem i dušom, a to nije Josipa Lisac”, oštar je bio drugi komentator.

“Ovakvu himnu ne mogu slušati, iskasapila je” ,”Bolje da je Kolinda otpevala”, “Josipin nastup opisao bih kao zavijanje besnih pasa”, “Bilo me je strah, a očito s razlogom”, “Zavijala je kao da mačka ranjenog za rep navlači”, “Izvedba himne običan je cirkus i sprdačina”, “Tako ja pevam kad se razbijem iz alkohola”, “Ovo je bilo jezivo, karikatura za himnu”, samo su neki od brojnih negativnih komentara upućeni na račun Josipine izvedbe.

Ipak, bilo je i pozitivnih komentara i onih kojima se Josipin prepoznatljiv stil pevanja dopao.

“Josipa u svom stilu, vrlo kul. Desničari na aparatima”, “Nešto novo nešto posebno, nešto drugačije, je da je čudno i sve, al tak nam je i u državi sve zbrda dola”, “Umetnička interpretacija …Za ozbiljnost stanja u državi ne može nam pomoći ozbiljna izvedba himne, već mnogo više od toga….”, glasili su pojedini komentari.

https://www.instagram.com/p/B8t627PArzk/?utm_source=ig_embed

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare