"Otkup? Ne bih ja to tako nazvao" - BIGportal.ba
Košarka Sport

“Otkup? Ne bih ja to tako nazvao”

Saša Obradović, novi trener Crvene zvezde, obratio se javnosti po dolasku u klub sa Malog Kalemegdana.

Obradović je predstavljen pred novinarima u sredu, kao zamena za Dragana Šakotu.

“Pre svega hvala gospodinu Čoviću što mi je ukazao čast. Ja sebe smatram delom ovog kamena, delom istorije Zvezde. Mislim da sam kao igrač i kao ličnost i kao trener svih ovih godina zaslužio da budem trener Crvene zvezde. Mislim da sam spreman da izdržim sve što nosi ovaj klub, svestan sam očekivanja. Zahvalio bih se i svom agentu Mišku Ražnatoviću koji je napravio veliki ‘efort’ da budem trener Crvene zvezde. Svestan sam odgovornosti, svestan sam grba, svestan sam jakih očekivanja naših navijača i nadam se da ću ispuniti svoja očekivanja”, rekao je Obradović, koji se osvrnuo na način na koji je prešao iz Monaka:

“Pregovori su trajali jedno vreme, spekulisali se dosta na otkup. Ne bih ja to tako nazvao, to je bio dogovor i i dalje traje. Oni su shvatili da je ovo prava prilika za mene, nije bila laka odluka jer nisam hteo da ostavim ljude koji su mi dosta značili”.

On je otkrio i nove ljude u stručnom štabu Zvezde.

“Hteo bih da predstavim ljude koji su već dugo sa mnom. Mikica Bogićević i ja smo zajedno 14 godina, čovek pun poverenja i velika podrška. Duci Marković, isto tako smo deset godina zajedno, on je kondicioni trener kojeg ne treba puno da predstavljam ovde. Sa Bogdanom sam se upoznao u Krasnodaru, od tada radimo”.

Kako je naveo, postoji “obostrano poštovanje” između njega i vaternih pristalica novog kluba.

“Mogu da očekujem dobar prijem, srećan sam zbog toga. Znamo svi da glavni fokus treba da bude na terenu, razmišljaću samo o njemu”.

Danas objavljeno

Zakazao duel s Đokovićem: Evans eliminisao šampiona Majamija

Vanja A

Novak bolji od Sinera, rutinski do trećeg kola turnira u Monte Karlu

Zeljka

Đerona saopštio širi spisak za Grčku

Vanja A

Ostavite komentar