Otkud Bili Ajliš na Trampovom spisku podrške pred izbore - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkud Bili Ajliš na Trampovom spisku podrške pred izbore

Tinejdž zvijezda Bili Ajliš, inače poznata kao Trampova opozicionarka koja u susret predsjedničkim izborima u SAD svim srcem navija za demokratskog kandidata Džoa Bajdena, našla se na spisku podrške aktuelnom predsjedniku SAD Donaldu Trampu.

Američki mediji došli su u posed dokumenta iz Trampove administracije na kojem se nalaze imena javnih ličnosti koje su predložene za učestvovanje u propagandnoj političkoj kampanji.

Prema pisanju “Washington Posta”, procureo je dokument koji otkriva informacije o kampanji za koronavirus u vrednosti od 250 miliona dolara, koja je trebalo da “porazi očaj i podstakne nadu” usred pandemije, a uključivala je razne poznate osobe, kao što su Denis Kvejd, Enrike Iglesijas i Bili Rej Sajrus.

Prema tom dokumentu, Trampov pomoćnik sekretara za javne odnose Majkl Kaputo je predložio da se reklamna kampanja fokusira na temu “Pomozimo predsedniku da pomogne Americi”.

Ajliš je kasnije uklonjena sa spiska, jer je poznato da ne podržava Trampa, zbog čega nije jasno kako je uopšte završila na spisku.

Izvor: Nova

Danas objavljeno

Poznata glumica proslavila 50. rođendan

Vanja A

Feng Shui biljke za dobru energiju

Vanja A

Kim Kardašijan snimila uputstvo kako staviti maramice u kutiju pa postala meta ismijavanja

Vanja A

Ostavite komentar