Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu! - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu!

Kao bomba je u medijima odjeknula vijest da je policija na Novom Beogradu u Bloku 38 upala u kozmetički salon i zaplijenila izvijesnu količinu droge. Otkriveno zbog čega je Marija Bulat nabavljala drogu, jedna voditeljka u strahu…

Nakon što je supruga Marka Bulata, Marija Bulat, uhapšena u četvrtak uveče zbog droge, na estradi je nastala panika. Navodno, bivša zadrugarka nabavila je kokain za potrebe jedne proslave na koju je trebalo da ide, a na koju su bile pozvane i neke ličnosti iz javnog života.

Kao bomba je u medijima odjeknula vest da je policija na Novom Beogradu u Bloku 38 upala u kozmetički salon i zaplenila izvesnu količinu droge, a još veću pažnju izazvalo je to što lokal pripada Mariji Bulat. Prilikom akcije uhapšeni su tri muškarca i jedna žena, za koju se ispostavilo da je pevačeva supruga. Pored narkotika, zaplenjena su i tri automobila, dve vagice za precizno merenje i dve hiljade evra.

Kako izvor blizak Bulatovoj tvrdi, a Kurir prenosi ona je za vikend navodno trebalo da ide na jednu proslavu, zbog čega je i odlučila da nabavi narkotike. U dogovoru sa društvom, sa kojima je i planirala da se provede, ona je bila zadužena za nabavku droge, ali kada je uhapšena, nastala je velika panika. Posebno je, prema navodnim rečima sagovornika za Kurir, uznemirena jedna voditeljka, sa kojom je Marija jako bliska i sa kojom je i trebalo da ide u provod.

Poslednjih dana njih dve su navodno komunicirale uglavnom lično, što joj malo olakšava situaciju, ali na sve načine pokušava da stupi u kontakt sa pevačem, ali i svojim izvorima kako bi saznala šta je Bulatova rekla u policiji. Čim je saznala za vest iz medija, voditeljka je navodno najpre nazvala Mariju, a kako joj se nije javljala na telefon, shvatila je da je informacija o privođenju tačna. Pokušala je da stupi i u kontakt sa Markom, ali, kako se on ovih dana gotovo nikome nije javljao, dodatno se uznemirila. Ona, kao i druge javne ličnosti sa kojima je Marija planirala provod u strahu su da bi policija mogla da ih poveže sa njom, zbog čega bi mogli da budu u problemu.

Izvor: Svetplus/Alo

Danas objavljeno

Draganu Bjelogrliću prijeti šest mjeseci zatvora

Vanja A

Brena razjasnila misteriju da li su ona i Boba usvojili dječaka?!

Vanja A

Ella Dvornik se pohvalila novim grudima: “Hvala Srbija, dobar je dekolte”

Vanja A

Ostavite komentar