6. Augusta 2021.

Otkriveno šta Duškova majka zaista misli o snahi Jeleni Karleuši

Big Portal

Fotografisana svega nekoliko puta i to uvijek u pratnji sina, za medije se gotovo nikada nije oglašavala, a ono što javnost najviše zanima je kakav odnos ima sa snahom Jelenom.

Poznato je da su Jelena Karleuša i Duško Tošić omiljena tema medija. O tome šta se dešava u njihovom domu, kakvi su odnosi iza četiri zida i da li sve puca od ljubavi, svakodnevno se piše. Upravo iz tih razloga mnogi se pitaju, kako svi ti novinski napisi padaju Duškovoj mami Nikoleti, skromnoj, povučenoj ženi, koja najviše od svega cijeni svoj mir.

Majka Duška Tošića odabrala je da se, uprkos velikoj popularnosti i bogatstvu svog sina ne seli iz Orlovata gdje je s mirom živjela sa svojim suprugom i podigla dvoje djece. Ipak, čak i u malom mjestu nadomak Zrenjanina svi znaju da je njena snaha Jelena Karleuša, a šta o njoj zaista Nikoleta misli i poslije trinaest godina, koliko su Jelena i Duško u braku, javnosti je nepoznato.

Ipak, ono što malo ko zna jeste da je Jelena dane nakon smrti majke, kada je Duško bio odsutan zbog poslovnih obaveza provodila u kući svoje svekrve, kao i da joj je neizmjernu podršku pružila kada je samo godinu dana ranije preminuo njen suprug Milorad.

To što je Nikoleta Tošić odabrala da svoj život živi u malom mjestu nadomak Zrenjanina, i što manje se miješa u brak i druge privatne odluke svog sina, ne znači da o Jeleni ima ružno mišljenje. Naprotiv, o svojoj snahi ona misli sve najljepše, pruža joj beskonačnu podršku i raduje se svakom susretu, povodom porodičnih okupljanja, koje cijela porodica, uključujući i Duškovu sestru, provodi zajedno.

Izvor: Story.rs

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare