Otkriveno preko tri sata gejmpleja za Borderlands 3 (video) - BIGportal.ba
PlayGameR Tehnologija

Otkriveno preko tri sata gejmpleja za Borderlands 3 (video)

Prošlo je nešto više od mesec dana od kako je Gearbox najavio Borderlands 3, a tokom ovog perioda dosta se pričalo o igri. Sada je developer konačno odlučio da nam prikaže i gejmplej igre, a na prezentovanom sadržaju se nije štedelo.

Raniji trejleri za Borderlands 3 su uglavnom bili sinematski, bez previše konkretnog sadržaja iz igre. Sada je, kao deo dugačkog događaja, koji je streamovan uživo, Gearbox prikazao dosta gejmplej sadržaja.

Borderlands 3 stiže sa velikim brojem izmena. Za početak, tu je sada opcija deljenog plena sa co-op partnerima, ili plena u zavisnosti od instance ili zasnovanog na statistici svakog zasebnog igrača. Jedna od velikih karakteristika Borderlands 3 igre je ogromna količina novih oružja koja su dostupna. Ovoga puta smo imali priliku i da vidimo više jedinstvenih alatki i pušaka za borbu, sa različitim modovima paljbe. Oružja koja poidržavaju elemente mofgu da se menjaju između različitih modova, a nepogode iz okruženja mogu da se primene tokom borbe.

Borderlands 3 će ponovo biti prikazan i tokom E3 konferencije, tako da se tokom narednog meseca očekuje još detalja o igri. Borderlands 3 je planiran za objavu 13. septembra za PC, PlayStation 4 i Xbox One. Igra će biti ekskluzivna za Epic Games Store na PC uređajima tokom prvih nekoliko meseci, a od marta ili aprila 2020. se očekuje na Steam platformi.

Izvor: PCGamer

Danas objavljeno

Amazon otkriva datum objave i cijenu Huawei Nova 9 telefona u Evropi

Zeljka

Canalys: Samsung je isporučio najviše telefona tokom trećeg tromesečja

Zeljka

Borac za ljudska prava tuži Twitter – tvrdi da je kompanija davala informacije špijunima

Zeljka

Ostavite komentar