Otkriveno koji će sportista biti kum na venčaju Petra Graše - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkriveno koji će sportista biti kum na venčaju Petra Graše

Samo dve nedelje ostale su do venčanja muzičara Petra Graše (45) i Hane Huljić (31). Uprkos velu tajne oko njihove svadbe, sa sigurnošću se zna da će popularnom pevaču na venčanju kum biti dugogodišnji prijatelj Dino Rađa, piše Gloria.

Dva će muškarca tako postati dvostruki kumovi s obzirom na to da je i Grašo Rađi bio “svedok” na venčanju kad su 2001. godine on i Viktorija Đonlić sklopili brak. Ceremonija je održana na brodu, u jednom zalivu u blizini Korčule, a uz mladence i kumove, svedočilo joj je još svega troje ljudi, uključujući i skipera.

Grašina odluka da Rađi uzvrati kumstvo je očekivana jer ih veže zaista dugogodišnje i blisko prijateljstvo.

Rađa je, naime, godinama bio redovni gost u bivšem restoranu Grašinog oca Zorana koji je takođe igrao košarku, a navodno se polovinom devedesetih tako i rodilo njihovo prijateljstvo. Petar je Dini prvi uskočio u pomoć u najturbulentnijem periodu života, kad se rastavljao od bivše supruge Željane.

U znak podrške Grašo je s Dinom čak i otpevao njegovu pesmu naziva “Nisam više ja sa njom” kojom je košarkaš hteo javno svima dati do znanja da započinje novi život s Viki.

Budući mladenci, navodno, planiraju da pozovu sve svoje prijatelje i saradnike pa se spominje brojka od čak 500-tinjak ljudi, ako dozvole epidemiološke mere, piše Gloria.

Danas objavljeno

“Jedina koja je uspjela u ovom vijeku”: Konstrakta oborila još jedan rekord

Zeljka

Bio je njena prva i velika ljubav: S ovim čovjekom je Karleuša prije Duška sanjala o velikoj porodici

Vanja A

Vojin Ćetković objavio fotografiju sa bratom, pa “zapalio” mreže

Vanja A

Ostavite komentar