Otkriveno ko je "dvor" koji je postavio rasno pitanje u vezi sa detetom Megan i Harija - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkriveno ko je “dvor” koji je postavio rasno pitanje u vezi sa detetom Megan i Harija

Predstavnik za medije britanskog princa Čarlsa odbacio je u ponedeljak tvrdnju iznesenu u knjizi da je prestolonaslednik ispitivao koju boju kože će imati dete princa Harija i Megan Markl.

U knjizi “Brothers And Wives: Inside The Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”, autor Kristofer Andersen kaže da je Čarls postavio pitanje o detetovoj boji kože.

“Ovo je izmišljotina i nije vredna daljeg komentarisanja”, rekao je Čarlsov predstavnik za medije novinarima na Barbadosu gde će prestolonaslednik Čarls prisustvovati svečanom proglašenju republike čime ta zemlja prekida veze s britanskom monarhijom.

Kako piše “Page Six”, knjiga govori o navodnom razgovoru između Čarlsa i njegove supruge Kamile. Ujutro, na dan veridbe Harija i Megan 2017. godine, Čarls je rekao: “Pitam se kako će deca izgledati?”

Kamila je očito bila “pomalo zatečena” i odgovorila: “Pa, apsolutno prekrasna, sigurna sam”, navodi taj list.

U knjizi se navodi da je Čarls, snižavajući glas, upitao: “Mislim, kakav bi mogao biti ten njihove dece?”

U knjizi, koja bi trebalo da bude objavljena u utorak, se tvrdi da je upravo Čarls taj neidentifikovaničlan kraljevske porodice koga je Megan u martu u intervjuu kod Opre Vinfri optužila da je izrazio zabrinutost oko toga koliko bi koža njihovog sina mogla biti tamna.

Meghan, čija je majka crnkinja, a otac belac, rekla je da je njenom sinu Arčiju uskraćena prinčevska titula jer je kraljevska porodica zabrinuta “da bi mu koža mogla biti tamna”.

Nakon intervjua sa Oprom, Bakingemska palata je rekla da su postavljena pitanja, posebno rasna, zabrinjavajuća, shvaćena vrlo ozbiljno i da će se njima porodica privatno pozabaviti.

Agencija Rojters nije za sada uspela da dobije komentar autora knjige.

Danas objavljeno

Patuljasti jarići su zvijezde Instagrama

Vanja A

Dakota Džonson ima najsmešniji odgovor na komentar “haljina ti je prekratka”

Vanja A

Plava će obojiti sve zimske outfite

Vanja A

Ostavite komentar