Otkriveno ko je čovjek koji je silovao Demi Mur - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkriveno ko je čovjek koji je silovao Demi Mur

Čovjek koji je silovao Demi Mur kada je imala 15 godina bio je poznati vlasnik klubova po Los Anđelesu, a kako je glumica otkrila, za to je velikim dijelom kriva njena majka Virdžinija King koja ju je u tom periodu vodila po barovima da bi privukla pažnju muškaraca.

Demi Mur je u nedavnom intervjuu ispričala da se jedne večeri vratila kući i u stanu zatekla starijeg čovjeka koji je imao ključ i silovao je, a onda joj je rekao: “Kakav je osjećaj kad se prodaš za 500 dolara?”

Mur je rekla da je to bio porodični “prijatelj” Val Duma, čije pravo ime je Bazil Duma, Grk koji je bio vlasnik čuvenog kluba “La Cage Aux Folles”. On je preminuo 1997. godine u 48. godini života.

Mur kaže da je Duma prije silovanja počeo da joj se pojavljuje u školi. Napad tada nije prijavljen policiji.

Prošlog mjeseca Mur su tokom gostovanja na televiziji pitali da li misli da joj je u djetinjstvu majka imala ulogu makroa.

  • Duboko u srcu mislim da nije. Mislim da to nije bila direktna transakcija, ali ipak, ona mu je napravila prolaz i dozvolila da mi nanese zlo – odgovorila je Demi.

Glumica je rođena u Novom Meksiku, ali je biološki otac napustio njenu majku dok je bila trudna. Podigli su je majka i očuh Den Gajns za kog je do 13. godine mislila da joj je pravi otac, a onda je našla svoj rodni list. I očuh i majka su bili alkoholičari, a majka je nekoliko puta pokušala da se ubije. Demi je u više navrata bila u situaciji da je spasava.

  • Sjećam se da sam prstima, malim dječjim prstima pokušavala da joj iskopam tablete iz usta – rekla je glumica.

Majka i Gajns nisu više bili zajedno kada je Demi došla u tinejdžerske godine. Njih dvije su se tada preselile u Holivud, gdje je i došlo do silovanja. Od kuće je pobjegla sa 16 godina i počela da juri karijeru.

Demi je u ispovijesti otkrila i da je 2012. na jednom partiju imala potpuni kolaps organizma od miješanja različitih droga.

  • Kad se osvrnem unazad mislim da sam obmanjivala sebe i tako se izgubila – rekla je o incidentu.

U memoarima “Inside Out” Demi piše da je bila trijezna 20 godina i da je to prestalo kada joj je bivši suprug Ešton Kučer rekao da ne vjeruje u alkoholizam i ubijedio je da učestvuje u trojci. Ona je na to pristala jer je htjela da bude zabavna mnogo mlađem mužu, ali te seksualne akcije su, kako kaže, bile greška. Mur kaže da ju je Kučer prevario bar dva puta i da je imala spontani pobačaj brzo pošto su počeli da se viđaju.

Ešton Kučer još nije komentarisao navode iz knjige, ali je njegov portparol rekao da je glumac znao šta se sprema i da nije ljut ili razočaran zbog Deminih navoda.

  • To je Demina istina, a on je uvijek bio blagonaklon prema njoj. On zna njenu priču i da joj je odrastanje bilo teško – rekao je portparol.

Demi i Ešton su se razveli 2013. poslije osam zajedničkih godina. Demi je knjigu posvetila svojim ćerkama i svojoj majci.

Izvor: Noizz.rs

Danas objavljeno

Da li je pandemija SMANJILA NATALITET u svijetu?

Zeljka

Britni Spirs odgovorila kakvo je njeno psihičko stanje

Zeljka

Fanovi u ekstazi: Molder i Skali poslije 30 godina i propalih brakova ponovo zajedno

Zeljka

Ostavite komentar