Otkriveni renderi i specifikacije Moto Watch 100 pametnog sata - BIGportal.ba
Mobilni svijet Tehnologija

Otkriveni renderi i specifikacije Moto Watch 100 pametnog sata

Motorolin predstojeći pametni sat Moto Watch 100 bio je deo glasina pre oko dve nedelje, ali sada je 91mobiles dobio ekskluzivne rendere Motorolinog pametnog sata, od pouzdanog izvora u industriji

Ovi ekskluzivni renderi nam daju najbolji uvid u dizajn Moto Watch 100. Ne samo to, već su uz to stigle i specifikacije ovog pametnog sata. Ali pre nego što se pozabavimo specifikacijama, pogledajmo prvo dizajn sata.

Moto Watch 100 dolazi sa okruglim ekranom prilično minimalističkog dizajna. Ovaj pametni sat ima dva dugmeta sa strane sa metalnom završnom obradom, u poređenju sa mat završnom obradom na kućištu sata. Za razliku od nekih drugih pametnih satova, Moto Watch 100 neće imati rotirajući okvir.

motorolasat.jpg

Moto Watch 100 dolazi sa aluminijumskim kućištem i ima plastičnu pozadinu. Ima okrugli LCD ekran od 1,3 inča sa rezolucijom od 360×360 piksela. Moto Watch 100 je dimenzija 42 x 46k11,9 mm i težak 29 grama. Kaiš za sat dolazi sa širinom od 20 mm. Kao što je ranije objavljeno, pametni sat će zaista imati bateriju od 355 mAh, ali će nuditi Bluetooth 5.0 povezivanje, za razliku od Bluetooth 5.2 kako je ranije objavljeno, prema ovom izvoru.

Što se tiče opcija povezivanja, takođe ćete dobiti GPS funkcionalnost na satu. Prelazimo na senzore, Moto Watch 100 će imati senzor otkucaja srca, akcelerometar, žiroskop, HRM, SP02 i senzore ambijentalnog svetla. Pametni sat će nuditi praćenje sna i brojač koraka, ali ćemo morati malo da sačekamo da saznamo broj režima fitnesa koji podržava.

Prema saopštenju za javnost koje je ranije procurilo, Moto Watch 100 će biti jeftin pametni sat koji će imati za cilj da ponudi vrhunski osećaj. Rečeno je da će pametni sat ući u masovnu proizvodnju ovog meseca. Što se softvera tiče, još uvek nije jasno da li će pametni sat pokretati Google-ov WearOS ili ne. Pošto bi datum lansiranja mogao biti objavljen veoma brzo, možda nećemo morati dugo da čekamo da to saznamo. Više fotografija pogledajte na 91mobiles.

Benchmark.

Danas objavljeno

Kako da uštedite internet na putu s Google Maps navigacijom

Vanja A

NASA želi nuklearne reaktore na Mjesecu

Vanja A

Solana pravi svoj kripto-telefon pod nazivom Saga

Vanja A

Ostavite komentar