Otkriveni grozni detalji glamurozne svadbe Sergija Ramosa - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkriveni grozni detalji glamurozne svadbe Sergija Ramosa

Glamurozno vjenčanje Sergija Ramosa i Pilar Rubio prošle subote dobilo je i svoje drugo poluvrijeme, a jedna anonimna članica osoblja obratila se španskim medijima te je istakla da je tretirana kao rob.

Ona je u televizijskoj emisiji Salvame otkrila neugodnu istinu o dešavanjima sa svadbe kapitena Real Madrida, a kazala je da pozadina tog događa uopšte nije bila bajkovita i savršena kao što to izgleda.

Naime, zbog potpisanog ugovora u kojem stoji da će biti kažnjena sa 100.000 evra ukoliko iznese bilo kakav detalj svadbe, ova članica osoblja bila je prinuđena na anonimno obraćanje, a istakla je da nikada u svom životu nije radila u gorim uslovima.

“Tretirali su me kao psa, a bilo je i ponižavajućih trenutaka. Sve su nas natjerali da se skidamo u istom šatoru – i muškarce i žene, te smo se takvi goli osjećali posramljeni jedni ispred drugih. Proveli smo mnoge sate radeći bez hrane i pića, a prvi smo obrok dobili tek oko tri sata ujutro. Poslužili su nam ostatke iz tanjira gostiju”, otkrila je žena te je istakla da “nikada nije radila u tako groznim uslovima”.

Takođe, ona je dostavila i kopiju ugovora kao dokaz da joj zaista prijeti novčana kazna ukoliko se sazna njen identitet.

Danas objavljeno

Britanac pati od rijetkog sindroma koji hranu pretvara u alkohol: Jednom se napio od čipsa

V.R.

“Boli me uvo” autfit Hejli Biber je najjača kombinacija ikad

V.R.

Seksualni problemi koji muče većinu parova: Umor, djeca, došla je beba..

V.R.

Ostavite komentar