Otkriveni detalji svađe između Kate Middleton i Meghan Markle - BIGportal.ba
Magazin Showbiz

Otkriveni detalji svađe između Kate Middleton i Meghan Markle

Pitanje svih pitanja za sve koji prate britanske kraljevske dvore, a pritom i njihove drame, ovih mjeseci bilo je – je li Meghan Markle rasplakala Kate Middleton ili je bilo obrnuto?

Kirstie Allsopp, poznata britanska TV voditeljica, inače bliska prijateljica vojvotkinje Camille, odlučila je informirati javnost o novim detaljima spomenute drame.

Iako su se prvo pojavile informacije da je Meghan Markle naljutila Kate Middleton zbog haljine za male djeveruše, pa da se Kate rasplakala, Meghan je te navode demantirala kod Oprah Winfrey.

Tamo je tvrdila da je Kate zapravo nju rasplakala i da se nakon nekoliko dana ispričala pa nije željela previše u detalje.

Allsop ima svoju verziju događaja. Za Telegraph je rekla da je drama počela zbog optužbi da je Meghan bila gruba prema osoblju palače.

‘Kate nikada ne gubi živce, ali kad je otkrila da je Meghan bila gruba prema osoblju u Kensingtonskoj palači, bila je ljuta na nju. Tada je Kate briznula u plač jer je izgubila kontrolu, a istina je da je uzela cvijeće za Meghan kako bi pokušala popraviti stvari, rekla je Allsop.

Meghanina odvjetnica Jenny Afia je ranije ove sedmice komentirala kako njena klijentica nije bila emocionalno okrutna prema nekoliko zaposlenika koje je i navodno otjerala iz palače te je rekla da je Meghan apsolutno zanijekala bilo kakvo nasilničko ponašanje.

Izvor: Story.hr

Danas objavljeno

Sofija Vergara postaje kraljica kartela

Zeljka

Plejbojeva vila kao sektaški kult – Holi Medison: “Mislile smo da je Hef fin čovek”

Zeljka

Priroda, zelenilo i mir: Romantična njemačka Venecija

Zeljka

Ostavite komentar