22. Marta 2022.

Otkrivene informacije za OnePlus Nord pametni sat

Big Portal

Tokom sledećih nekoliko meseci, ova kompanija sprema se da publici predstavi seriju mobilnih uređaja, poput flagshipa kompanije OnePlus 10 Pro, OnePlus Nord 2T, OnePlus Nord CE2, a najverovatnije ćemo uskoro videti i OnePlus Nord 3.

Međutim, izgleda da je ova kompanija spremna da proširi svoju Nord liniju pametnih uređaja i publici predstavi jeftiniji pametni sat. Pre samo nekoliko dana, pojavile su se OnePlus Nort TWS bežične bubice, a kako navodi 91mobiles, sada nas očekuje i OnePlus Nord smartwatch.

Prema navodima leakstera Yogesh Brar, ovaj pametni sat trebalo bi da bude predstavljen publici zajedno sa OnePlus Nord 3 mobilnim telefonom u drugoj polovini tekuće godine.

Ovaj pametni sad trebalo bi da donese funkcionalnosti poput senzora pulsni oksimetar, senzor za merenje otkucaja srca, sposobnosti za praćenje kvaliteta sna, brojač koraka (pedometar), sposobnost za prikazivanje notifikacija sa mobilnog telefona, kao i kontrole za reprodukciju audio i video sadržaja na mobilnom uređaju.

Trenutno, ovo je sve što je dostupno od potencijalnih informacija, jer kompanija OnePlus nije ozvaničila karakteristike ovog pametnog sata. Kako se čini, biće to još jedna jeftinija alternativa skupljim rešenjima koje i ova i druge kompanije nude, a sa svim osnovnim sposobnostima koje su većini korisnika potrebne.

Prema trenutnim navodima, ovaj pametni sat trebalo bi da bude pozicioniran u cenovnom segmentu ispod ili oko 100 evra, ali se za sada ne zna tačna preporučena maloprodajna cena ovog uređaja. Dakle, OnePlus je rešen da što više proširi svoj portfolio uređaja srednje cenovne kategorije i tako dalje prošara svoju ponudu kako bi se pokrio što veći deo tržišta. Ostaje samo da vidimo kako će korisnici sve to prihvatiti.

Benchmark.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare