Otkrivene ilegalne igre na sreću, gazdama "paprene" kazne - BIGportal.ba
Hronika Republika Srpska / BiH Vijesti

Otkrivene ilegalne igre na sreću, gazdama “paprene” kazne

Inspektori Odjeljenja za inspekcijski nadzor Republičke uprave za igre na sreću u prethodna dva dana otkrili su ilegalno priređivanje igara na sreću na području Pala i Prijedora.

“Dana 13.02.2020. godine, inspektori RUIS utvrdili su nelegalno priređivanje elektronskih igara na sreću u kafe baru ‘Divlji zapad’, na adresi Dobrosava Jevđovića broj 13, opština Pale, od strane fizičkog lica M.K”, navodi se u saopštenju Uprave.

Kako se dodaje, M.K. je izdat prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.000 KM, a terminal kojim je počinjen prekršaj privremeno je oduzet do okončanja prekršajnog postupka.

Dan ranije RUIS otkrili su neovlašteno priređivanje kladioničkih i elektronskih igara na sreću putem terminala za sportsko klađenje “BET-BOX”, u kafe baru “Carpe Diem”, u ulici Miloša Obrenovića u Prijedoru.

Terminal za sportsko klađenje “BET-BOX” kojim je učinjen prekršaj, privremeno je oduzet, a vlasniku T.Z. je izdat prekršajni nalog kojim je izrečena novčana kazna u iznosu od 2.000 KM.

NN

Danas objavljeno

Brajković uhapšen po potjernici Interpola Zagreba

M.

Skupština Crne Gore: Verifikovani mandati 81 poslanika

M.

Grubešić: Formiran predmet u vezi sa Ratkom Kovačevićem

M.

Ostavite komentar