Otkrivena šok tajna Tanje Savić! Već 12 godina radi ovo, PRIJETI JOJ ZATVOR!? - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkrivena šok tajna Tanje Savić! Već 12 godina radi ovo, PRIJETI JOJ ZATVOR!?

Pevačicina komšinica otkriva da se Tanja upisala u auto-školu sa 23 godine, ali da je nikad nije završila! Nikome nije jasno kako 12 godina može da vozi bez dozvole?!

Pevačica koja je za vreme pandemije korona virusa skrenula pažnju na sebe zato što je morala da se odvoji od supruga i dece koji su već nekoliko meseci Australiji, Tanja Savić ovih dana najčešće uživa u rodnom selu Radinac, gde se, kažu komšije, non-stop vozika. 

Ono što je meštane njenog rodnog kraja iznenadilo, a potom i širu javnost, jeste sledeće: kako pevačica sme da vozi auto kad nikad nije položila za kola, kad nikad nije dobila vozačku dozvolu?! 

“Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sedne i sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi ni zaustavila jer je znaju, a verovatno im nije ni na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač”,  ispričala je Tanjina komšinica za “Svet”, a prenosi “Srpski telegraf.”

Komšinica kaže da joj najviše smeta to što vidi da Tanja ponekad u kolima vozi i decu.

“Koliko sam uspela da vidim, izveštila se, to nije sporno. Poštuje propise i to je super, ali postoji zakon. Ne sme ni sebe da vozi, a kamoli decu”, zabrinuta je susetka. 

A po zakonu, koji mora da bude jednak za sve, pevačica mora ili da plati kaznu za neodgovorno ponašanje ili da ide u zatvor. 

“Ako neko upravlja motornim vozilom, a nema položen ispit ni za jednu kategoriju vozila, predviđena kazna je od 100 do 120 hiljada dinara ili zatvor od 15 do 60 dana”, rekao je za “Srpski telegraf” Damir Okanović, advokat i direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja. 

Pevačica se ovim povodom nije oglašavala za medije i još uvek se čeka njen komentar, odnosno odgovor na pitanje – vozi li sa ili bez dozvole. 

mondo.rs

Danas objavljeno

Milan Popović o ratu sa Severinom: “Brižna majka” više od pola termina nije iskoristila sa djetetom

Vanja A

Kubura riješio da se depilira, snimak nasmijao sve

Vanja A

Esma imala 47 usvojenih sinova i samo jednu ćerku!

Vanja A

Ostavite komentar