Otkrivena istina o mlađem dečku Dare Bubamare i njegovom PRAVOM POSLU - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkrivena istina o mlađem dečku Dare Bubamare i njegovom PRAVOM POSLU

Dara Bubamara prije nekoliko dana otišla je u Zanzibar na odmor, sa svojim 21 godinu mlađim dečkom Tonijem, a kako se piše, sve to zapravo finansira njegov otac, biznismen iz Italije.

Dari želje ispunjava i finansira partner koji pliva u novcu, tačnije, njegov tata, koji širom Italije drži restorane i važi za imućnog gospodina, piše Kurir.

Tonijev blizak prijatelj otkrio je i čime se pjevačicin partner bavi.

Kako tvrdi, Toni nije nešto preterano uspješan u poslu, a njegova sreća je što mu je otac ugledni biznismen koji zarađuje milione. Istina je da mu sin pomaže koliko može, ali on navodno nije ni približno talentovan kao tata i nema osjećaj za posao. Ipak, ocu to nimalo ne smeta i ponosan je na nasljednika što se trudi, što nije lijen i što želi da zaradi, zbog čega mu i daje da troši novac gdje i kako želi, bez limita.

Kako se dalje navodi, Dara i Toni trenutno borave u jednom od najluksuznijih hotela, a pošto imaju izdvojen apartman i direktan izlazak na bazen i plažu, za sedam dana Toni je iskeširao oko četiri hiljade evra.

Njegov prijatelj za pomenut list tvrdi i da je Toni započeo svoj biznis, odnosno da je ušao u posao s kripto valutama (digitalna ili virtuelna valuta dizajnirana da funkcioniše kao sredstvo razmene), te da mu zasad dobro ide.

Podsjetimo, mladi biznismen je Daru Bubamaru prošlog mjeseca odveo i na Maldive, a za taj odmor je platio više od šest hiljada evra za svega nekoliko dana boravka.

Tonijev prijatelj ispričao je i da je on jako dobar dečko, da je lijepo vaspitan i pravi drugar, te da se ne ljuti što ga društvo malo provocira zbog veze s Darom. Kaže i da je on uvijek volio poznate ličnosti i da ga “loži” da bude sa selebritijima, a sada se, kako kaže, šale s njim da je našao “dobru matorku”. Ipak, kako kaže, Toni to stoički podnosi i prihvata šale, a otkrio je i da se ljubavni par ne razdvaja i da je Dara već upoznala neke od njegovih drugara, te da im se rado javi na Tonijev telefon kada hoće da je pozdrave.

Srpskainfo

Danas objavljeno

RODITELjI VRAĆAJU DUGOVE TANjE SAVIĆ? Olučili da na svaki mogući način pomognu ćerki koja se bori za svoju decu

D

Nataši se ne sviđa atmosfera u kojoj živimo

D

Frano Lasić dobio dijete

D

Ostavite komentar