23. Aprila 2021.

Otkriven razlog razvoda Anđelke Prpić

Big Portal

Kako dodaju, pakao je počeo maltene još na početku braka, i to zbog njenog sksa na veš-mašini s Draganom Mićanovićem u seriji “Žene s Dedinja”, saznaje Kurir.

Otkako se pojavila u popularnoj seriji, Anđelka je pobrala simpatije gledalaca, a svi pamte eksplicitne scene koje je snimala s Mićanovićem, koji joj je glumio supruga. Žestok seks njih dvoje na veš-mašini i dan-danas se prepričava, ali je on ipak uspio da poremeti njen odnos s mužem.

Kako naš izvor blizak bivšem paru kaže, Prpić je po izrazu lica svoje žene vidio da je zaista uživala, tvrdeći da je dobro poznaje i da zna kada glumi, a kada ne. Zbog toga su se nedjeljama svađali, Anđelka je ubjeđivala da je u pitanju samo scena koju je morala da odglumi i da bude uvjerljiva, ali je on nastavio da joj prebacuje.

Otkriven razlog razvoda Anđelke Prpić

Ipak, poslije nekoliko meseci uspio je da zaboravi na to, bar prividno, kada su nastali novi problemi. Njemu je jako teško pala njena uloga u seriji “Andrija i Anđelka” i bio je ljubomoran na Andriju Miloševića. Svaka prisna scena s kolegom za njega je bila kao nož u leđa, kaže naš sagovornik, pa je non-stop analizirao njene izraze lica i pokrete, a onda bi ljubomorisao.

Međutim, i preko toga je glumica prešla i trudila se da radi na svom braku, sve do momenta kada je saznala da je Prpić imao aferu sa Avom Karabatić. 

Mediji su tada navodili da je starleta prethodnih godina bila čest gost restorana u Beogradu čiji je suvlasnik Dario. Prpićka je tada riješila da se razvede jer više nije željela da trpi ljubomorne scene od čovjeka za kojeg je saznala da ju je prevario.

“Jeste, istina je. To je bilo dok sam bila u vezi, tačnije 2017. godine”, priznala je Ava aferu.

Nakon saznanja medija da je njenom devetogodišnjem braku došao kraj, Anđelka neko vrijeme nije pričala o razvodu, da bi poslije nekoliko mjeseci rekla da je s bivšim mužem u korektnim odnosima.

“Razvod ne znači i rat. Mi smo i dalje porodica. Jedni drugima smo najbliži, bez obzira na kojim adresama živimo”, rekla je Anđelka prošle godine. Pokušali smo da dobijemo komentar od Anđelke, ali se ona nije javljala na naše pozive niti je odgovorila na poruku, piše Kurir.

Podijeli vijest na:

Pretplata
Obavijesti o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregledaj sve komentare