Otkriven pravi razlog svađe između Saše Popovića i Miroslava Ilića: "Ucjenjivao nas je" - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkriven pravi razlog svađe između Saše Popovića i Miroslava Ilića: “Ucjenjivao nas je”

Estradna scena oduvek je bila sklona skandalima, senzacijama i lošim odnosima među kolegama. Dok se jedne nedelje kunu u svoja prijateljstva, druge su već zakleti neprijatelji.

Saša Popović i Miroslav Ilić skoro dve decenije uopšte ne razgovaraju. Iako su bili više nego dobri drugari, pravi razlog njihove svađe nikada nisu otkrili javnosti, ni Miroslav ni Saša.

– Ako iko dobro poznaje Miroslava Ilića, onda sam to ja. Poznajem ga najbolje. Mi smo ga pratili nekoliko godina na turnejama osamdesetih godina… To su bile zajedničke turneje Lepe Brene i Miroslava Ilića. Odlično znamo šta je radio na turnejama i kako se ponašao. Kada bih sada iznosio prljav veš u javnost, bila bi to neviđena bruka i sramota. Neću uopšte da se vraćam na taj period – rekao je Saša Popović jednom prilikom za medije.

“Ucenjivao nas je”

– Miroslav je izjavljivao kako je došao jedne večeri iz Višnjičke banje kod mene na Bežanijsku kosu da mi kaže da to ne može tako! Bilo je to 1999. ili 2000. godine. Brena i Boba su bili svedoci naše priče. Došao je jer je bio ljut na Miroljuba Aranđelovića Kemiša i Zoricu Brunclik. Kemiš je u to vreme bio direktor PGP-a i Miroslavu je smetalo što je on forsirao Zoricu. Hteo je da dođe u „Grand“ da mi forsiramo njega, ali ne samo to. Hteo je da nekako probamo da skinemo Kemiša i sve te ljude oko Zorice Brunclik! Da ih zajedničkim snagama oborimo! Rekao sam mu: “Miroslave, imaš širom otvorena vrata kod nas! Ako hoćeš da snimiš album za ‘Grand produkciju‘, dobrodošao si”. Taj segment je u redu. Ali, rekao sam mu da ne dolazi u obzir da zbog njega ratujemo sa bilo kim. To je bio kraj priče – ispričao je Popović. Međutim, Miroslav je tada rekao kako ta priča nema veze sa istinom, te ispričao svoju.

– Priča koju je lansirao Saša Popović nema blage veze sa istinom! Laže kao pas! Istina je sledeća. RTS je tada imao tri kanala, a na trećem je išao ZAM koji su vodili Saša, Brena, pokojni Raka Đokić, a kasnije njegov brat Gane i svake godine obnavljali su ugovor za termin za ZAM. Kada je došao Dragan Ilić, takođe julovac, za direktora marketinga RTS-a, Brena i Saša imali su problem s njim oko dogovora za termin i, koliko sam razumeo iz njihove priče, on ih je ucenjivao – rekao je tada Ilić.

Danas objavljeno

Davor Gobac, Psihomodo pop: “Stalno sam se šminkao i presvlačio”

Vanja A

Mili: Saradnja sa Anom Nikolić jedan od najvećih izazova u karijeri

Vanja A

Vesna Đogani jecajući o svom teškom djetinjstvu u Zvečanskoj, otac je napustio i živjela je u trošnoj kući!

Vanja A

Ostavite komentar