Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica - BIGportal.ba
Ex Yu

Otkriven pravi razlog razvoda braka Severine i Igora: U sve je umiješana porodica

Prošlo je već šest godina, od kada su Igor i Severina pred više od 600 zvanica izgovorili sudbonosno “da”.

Iako su prije nekoliko mjeseci i zvanično okončali svoj brak, fotografije sa njihovog vjenčanja najavljivale su bajku, onu koja se obično završava sa: “I živjeli su sretno do kraja života…”.

Ipak, nije sve kao što izgleda, a dokaz tome su i fotografije koje su nastale tog 22. novembra 2015. godine. Pored bajkovite dekoracije, savršeno stilizovanih gostiju i prelijepih mladenaca, posebnu pažnju privukle su fotografije prvog plesa bračnog para Kojić, kojima su se u nekom trenutku pridružili Igorov otac Dragan Kojić Keba i Severinina majka Ana.

Vjenčanje Severine i Igora Kojića najavljivalo je upravo tim plesom, tokom koga je mlađi Kojić plesao sa svojom svekrvom, a stariji s ljubavlju gledao snahu Severinu, najavljivao je početak idiličnih odnosa porodica Vučković i Kojić, a šta se zaista desilo.

Šest godina kasnije, Igor i Severina i zvanično su potpisali razvod. Mada se u medijima može pročitati da je Ana Vučković navijala da njihov brak pobijedi poteškoće i njena kćerka ostane uz Igora, ona se ovim povodom nije oglašavala.

Međutim, Severinini odnosi sa porodicom Kojić, čini se, nisu ostali u okviru suzdržanosti. Iako su Dragan i Olja Kojić odlučili da javno ne komentarišu odnos svog sina i njegove, sada već bivše supruge, Severina je jednom prilikom na društvenoj mreži “Instagram” iznijela svoje mišljenje o bivšem svekru i svekrvi:

– Generalni pokrovitelji mog braka, iz pouzdanih šumskih izvora. Dosta ako Boga znate – napisao je Igor, a Severina je odgovorila tadašnjem suprugu i spomenula svekra i svekrvu:

– Molim te izuzmi me iz ovog, pokrovitelji su Olja i Dragan – napisala je tada, a da li se u međuvremenu nešto promijenilo i da li je pjevačica izgladila odnose sa porodicom Kojić, čije prezime više ne nosi, javnosti je potpuno nepoznato.Izvor: Story.rs

Danas objavljeno

Jelisaveta Orašanin sa Maldiva mami uzdahe

Vanja A

Porodica Balašević neće održati jednogodišnji pomen Đoletu!

Vanja A

Biković: Uhvatim sebe kako se foliram

Vanja A

Ostavite komentar